tisdag - vars tar veckorna vägen?

Okej, det är nånting som är fel. Vem har dragit upp tempot på allt? Jag börjar bli måttligt förvirrad. Hur kommer det sig att helt plötsligt står man här med 4 jobb och ingen tid för nånting annat, från att ha suttit som telefonförsälljare 8 timmar i veckan? Jag säger ingenting om att jag inte tycker att det är bra, för jag är verkligen glad att jag har fått så mycket jobb på så kort tid! Jag har så mycket att lära mig, mycket nya grejer att tänka och verkligen ta in.

I övrigt så leker livet, mer eller mindre. Kärare än någonsin. Hästen mår bra. Allting fungerar.

jag är nöjd.

Fredag - Hus- och kattvakt

Här sitter man, ensam i ett av, åtminstone ersmarks, läskigaste hus med en katt som hatar en. Känns betryggande. Men det ska nog gå bra ändå. Jag har hunnit med att mysa i soffan med filt, te, brasa och en film. Bättre än så kan det nästan inte bli, iallafall inte när man spenderar en fredagskväll på tu man hand ;)

Det är nästan så att man saknar att hänga här, på söndagsvägen 30. Vart tog den tiden vägen? Det känns som att allt är borta, men samtidigt så finns allting kvar, precis som att ingenting förändrats de senaste åren även fast ingenting är sig likt.

Gårdagens ridtur med maria behövdes verkligen. allt kändes mycket lättare när vi kom tillbaks, för att inte tala om när jag kom hem. Underligt att allt som ligger och trycker kan försvinna så fort, av så lite, nån timme i stallet kan verkligen göra underverk. Där kan man verkligen slappna av och komma bort från verkligheten. Jag har verkligen varit otrevlig på sistone, men nu är det som bortblåst.

Jag hittade en gammal godinglåt också, helt bortglömd. Jason Wade - You belong to me. Otroligt vacker låt :)

Tänkte återgå till mitt mysande i soffan. Det känns dock lite jobbigt att traska ut i garaget och fylla på ved. Men ska det va mysigt är det smällar man får ta. Så jag tackar för mig för idag, vem vet, jag kanske kommer tillbaks senare och fyller på med några ord.

Tack och hej!


torsdag.

Jag förstår inte hur jag kan va så less på allt. Eller jo, det vet jag men varför "går det inte över"? Totalt söndertänkt. Inte alls bra.

Va tvungen att åka till linda o hänga ett tag för att få tankarna på annat. Skönt!


tisdag igen.

I love you more with every breath - så sant. Finns snart inga ord. Jag älskar "han".

Denna dag har varit rätt skön faktsikt, rensat hjärnan hela dagen. Fått det mesta ur mig också, tack elin! Du är en riktig stjärna.

Fick mig en härlig promenad från umestan till mammas jobb också. Underbart väder och hade haft jätteroligt på polishögskolan, så det va jätteskönt att gå och fundera lite på livet. Träffade på min favoritmedarbetare erik på vägen också! trevlig pratstund som gjorde att jag missade bussen, men vad gör man? Det va de värt. Finns inte många kvar där som man faktiskt pratar med.

Kom iaf hem till slut, tog bilen av mamma och körde hem. Satte mig vid datorn o sen tog jag mig ett bad. i kanske 15 min, sen blev det för varmt så jag gav upp. Gick o la mig o sov en stund, ryggen värkte och jag va allmänt jätteseg. Vaknade av att mor kom o sa att middagen va klar, sen har jag väl mest bara suttit här eller sett på tv. Slappt!

Ledig imorrn, skönt! Ska gå o se vad lillasyster gör nu.

Take care. Tjing.

tisdag.

Vad är det som händer?

Måndag.

Hur ska jag börja idag då för att få lite variation här.. Jo, jag kan börja med att gratulera storasyster och daniel till tillökningen! Blev så otroligt glad när jag fick höra nyheten! Jag ska bli moster!! och noppe får nån att krypa med på golvet :D Tycker det kan bli juni snart så man får se den lilla! Grattis Anna & Daniel!

Annars så har det varit rätt lugnt på sistone! Jag har skaffat mig en massa jobb och jag har världens finaste pojkvän och världens bästa systrar.

förra måndagen spenderade jag mestadels i telefon och pratade en massa jobb. en otroligt skön känsla att det börjar ordna upp sig. även fast det än så länge bara är extrajobb, men det ett steg på vägen och det ger lite pengar också! Så det är bara bilolyckan som drar ner förra veckans betyg.

lördagen spenderades först nån timme på mias grill på morgonen, fick introduktion på städjobbet.. Sen hem och städa en stund, gjorde lite julfint i rummet, men mer än så blev det inte. packade ihop mig själv och åkte ut till vännäs med sebbe, dumpade han och hans kompis på ishallen och drog vidare till farmor och farfar och satt där och åt en stund tills det blev dags att åka vidare till ishallen och matchen. satt och frös o kollade på hockeyn fram till 8 ungefär, sen hem och vidare till linda där det va en hel del folk, men ganska snabbt drog alla vidare åt olika håll, så jag o sebbe + 2 till gjorde ett försök på röbäck, men det visade sig snabbt att vi inte va välkomna så vi for hem o sov istället.

söndagen sov vi bort. så jäkla skönt att få sova tills man inte orkar sova längre. tog en dusch, beställde pizza och tog det allmänt lugnt! Blev en sväng till stallet på kvällen också, drog med mig sebbe som imponerade stort när han gav nisse nåra äpplen ;) Sött!

Och idag är det lugnt, imorgon väntas jobb. Kommer bara inte ihåg hur jag jobbar, tur att man har en kalender nu för tiden. Är så mycket att hålla reda på så det behövs! Tror det är 14-19 som gäller, känns lite tungt att sitta skrivvakt så länge, men jag får ta med mig nånting att göra. Det ger väldigt bra pengar iallafall!

Hungrig är jag också, men vad gör man? Får äta senare idag. Äta är ju lite överskattat faktsikt ;)
Så, nu ger jag upp! Ha det bra alla mina vänner :)
Ciao!

RSS 2.0