Måndag

Åh, sitter här med världens mysigaste känsla. Elin ringde nyss och berättade att hon blivit mamma. Vill verkligen åka dit och hälsa på nu nu nu, men jag måste vänta tills hon kommer hem från BB. Det är ju en regel där, bara familjemedlemmar får hälsa på. Ska bli så mysigt att hälsa på och hälsa på och mysa med bäbisen.


Om ...

Om det ändå kunde vara lika roligt att diska bort efter sig när man bakat, som under tiden man bakar. Fast jag har ju haft sällskap av Isa större delen av tiden, men hon är ju faktiskt inte så jättebra på att prata, så hon är ju inte det bästa sällskapet, men man är inte ensam iallafall. Passar på att kolla runt lite på internet medan kakorna är inne i ugnen. Jag känner mig så huslig när jag håller på i köket, så jag ska passa på att hålla på medan jag tycker det är roligt, för det kan slå om precis när som helst - och då tycker jag att det är det tråkigaste som finns så det gäller att hålla igång när man har "chansen".

Ska hoppa in i duschen innan jag börjar baka Sebbes favorit (Drömmar). Finns dock en risk att jag blir uttråkad efter duschen och inte orkar, men vad tusan, det får bli som det blir. Är ju en dag imorgon också. Första fikagänget kommer på tisdag, Jenny och Patrik kommer på födelsedagsfika först. Sen kommer väl några från Sebbes "sida" på onsdag antar jag. Annars blir det en jävla massa fika till mig och Sebbe! Hihi. Har gjort Falsk Tosca nu, sirapspinnarna är inne i ugnen, och sen drömmarna, så klart, sen ska vi baka citronpaj och matbröd när Sebbe kommer hem från jobbet.

Och så kanske vi får finbesök av kusinen som avlägsnat sig till Norge också. Jäkla skitunge som har bosatt sig i Oslo. För den som inte fattar så är det min kusin Magnus jag pratar om. Nu är det väldigt länge sen jag träffade han sist, kanske i januari eller nått? Om det inte var ännu längre sen.. :( Vi som träffades nästan varje helg ute på krogen (eller så ringde han till mig mitt i natten och ville ha skjuts hem från krogen..) Hur som helst så ska det bli roligt om han tar sig hit ikväll :)

Nu är det ungefär 1 minut kvar på el cookios nu jag ska kolla så dom inte bränns.



Ja.. så mycket till sirapspinnar blev det ju inte. Alla mina fina rullar av sirapspinnedeg flöt ut och blev ungefär 3 mm höga. Dom hade säkert smakat bra, men vafan, "Här, ta ett sirapspinne-löv"... Hur kul är det?

Förresten så köpte ju jag och jenny sånt där mineralsmink igår (BFF - Best Friends Forever.. Vi handlade exakt samma sak på Kicks.. Töntar) och en sån där "specialborste". Men vet ni? Min sån där jävla borste hårar ju mer än ISA! Och det är inge roligt. Man måste dra den där klädrullen som det fastnar damm på efteråt. Jobbigt!

Söndag.

Jag har ont i huvudet. Känns kul att baka då. Inte så mycket, men det ger sig nog snart. Tänkte bjuda på lite bilder på lilla Curry så länge.

   

Han är himla söt, fast han klöste mig igår :(

Torsdag.

Nu har jag ordnat ett garage också. Gud vad jag känner mig vuxen nu, haha, egen garageplats och ny lägenhet. Ska bli så jäävla roligt at flytta, ser verkligen fram emot det! Ska bli så roligt att få fixa och dona lite som man vill, och det kommer vara roligare att hålla ordning och så när man fått sig nånting eget också som man kan göra som man vill med, utan att oroa sig för hål i väggen och så vidare.

Har kollat upp lite grejs för nästa termin också, kanske blir som jag kommit fram till nu. Fast jag vet verkligen inte vad jag ska göra när jag blir stor? Är himla svårt att hitta nått som man verkligen fastnar för. Fast nu har jag ju faktiskt fastnat lite i massage-spåret och går i lite tankar att fortsätta i samma riktning, fast lite mer åt vård-hållet, men som sagt, jag vet inte! Skulle helst av allt vilja ha en stor gård med några hästar och bara filosofera hela dagarna, haha. Inte göra nånting annat än att bara ta hand om djuren och leva på bidrag. Nej, vad tragiskt, men ändå.. Då hade man inte behövt komma på vad man vill göra när man blir vuxen.. ;)

Nej, nu ska jag dammsuga. Ciao!

Onsdag

Dags att fara till stallet. Har varit uppe och gått runt i lägenheten i typ 40 min, har absolut ingenting att göra, men vi sa 9.30 som avgångstid från min parkering, så man får snällt gå och vänta, men nu är det ju bara 10 minuter kvar så det är lugnt nu. Skulle väl egentligen bara kolla läget här på bloggen innan jag for, och det var inte så mycket nytt här, förutom Vickan som verkar vara min enda "kommentator", men det gör inget för Vickan är bra.

Idag ska jag åka hem till Ersmark och tvätta, haha. Tragiskt men sant, nejmen jag tänkte passa på när jag ändå bara kommer sitta där och stirra i några timmar. Ska ju hålla Curry sällskap en stund, annars blir han ju ensam så himla länge, och det kanske inte är så roligt för han andra dagen i sitt nya hem.

Nu väntar lite ombyte, sen ska jag traska ut till bilen. Ha en bra dag gott folk!

Soff-tisdag.

Måste bara börja detta inlägg med att säga att jag blir så less på folk som inte kan höra av sig om det blir några ändringar i det man sagt! Ringde på en soffa igårkväll, som vi blev lovade att komma och titta på idag, eftersom vi inte kunde igårkväll, då den fanns utanför Nordmaling, och det tar ju ett tag att köra dit, så då bestämde vi att vi skulle komma förbi vid 10 idag för att kolla på den. Så vi kliver upp, sätter oss i bilen och kör till den lilla fittbyn som man knappt hittar, ringer när vi står utanför deras brevlåda, eftersom vi inte vet vilket hus som är deras, eftersom dom inte har nummer på husen i den där jävla byn heller. Inget svar på hemtelefonen, så vi ringer till mobilnumret vi hade med oss, och då svarar gubben i huset och säger att han är på jobbet, och hans fru också.  Då när Sebbe säger att vi är där för att kolla på soffan kläcker gubben ur sig att "Nej men den sålde vi igårkväll, det gick fort det där". Kan man inte ringa och säga det då? Jag sa ju att vi bodde i Umeå, så vi hade en bit att köra, men att vi inte hade några problem med att åka ut dit och kolla på den. Då kan man väl för fan lyfta telefonen för att ringa och säga att den blev såld.. Blir så jävla irriterad på sånna saker. Kan inte folk ha lite vett i huvet och höra av sig om det skulle bli ändringar.. Det tog nästan en timme att köra dit, enkel väg...

Men vi fick iallafall kladdkaka och kaffe hos Elin när vi hämtade kissen. Så då blev jag på bättre humör. Sen kollade vi till deras hästar, sen gick bilen tillbaks till Umeå. Lämnade Curry hos mamma, åt lite lunch, körde vidare till en annan soffa vi skulle titta på (som vi har köpt också), sen vidare till stallet för att köra Evita. Kom ganska nyss innanför dörren, så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra för mat. Får inte tag på nått sällskap heller så jag blir lite less, men det är skönt att vara hemma igen!

Ska sätta mig ner igen med Ikeakatalogen och hemsidan och kolla på grejer som vi måste köpa. Nu sparade vi ju en massa pengar på att köpa en begagnad soffa, vilket känns himla skönt, så nu kan vi spendera lite extra pengar på att göra det fint i den nya lägenheten. Ska definitivt på Indiska så snart jag har råd och köpa lite nya grejer! Woho! Älskar den affären, speciellt till inredning och sånt myspys man kan ordna till lägenheten!

Slapp måndag!

Har hittills inte hunnit med att göra mycket. Fick mig en liten promenad när jag missade bussen till Linda, fick ta 8an och hoppa av vid Willys istället för att ta 5an som planerat och hoppa av nedanför hennes lägenhet på Sandahöjd. Dumt. Men det regnade ju inte då, som det gör nu. Lite less blir man ju faktiskt på det ständiga regnet. Fast vi satt i Lindas kök och drack te, åt scones och kollade i kataloger och på olika hemsidor med grejer som man vill ha! Ska nog köpa en likadan sko/förvaringshylla som de har i sin hall och sätta upp en bit på väggen. Sen hittade jag en massa annat roligt också som jag skulle vilja ha. Herregud så mycket fint det finns! Funderar på en julgran... Eftersom vardagsrummet i nya lägenheten är rätt stor så ryms den gott och väl! Åh, vad jag vill flytta till den nya lägenheten och ha jul NU!

Vår lilla grannkatt är borta igen. Det är faktiskt mest synd om katten, för nu är det andra gången har inte kommit hem. Det är ju faktiskt minusgrader ute på nätterna nu, så han måste ju frysa hur mycket som helst, det är ju bara en liten tanig kattunge, han är väl kanske hälften så gammal som Isa. Hon har ju hunnit lägga på sig lite normalt katt-hull, men hon började skaka när hon var ute i fem minuter i lördags och ville bara komma in på en gång. Så undra hur mycket den där lilla knutten fryser när han är ute?

Jag är däremot fruktansvärt taggad på att rida Evita ordentligt nu ett tag, så att det blir nånting av henne. Va så roligt att rida igår när hon gick så bra, fast det kanske var en tillfällighet, men kanske inte? Hon börjar bli fin i kroppen nu, så hon börjar orkar bära en lite bättre än tidigare då man i princip satt på ryggraden när man red. Hon var lugnare vid uppsittningen också igår så det går verkligen åt rätt håll!

Söndagkväll.

Härligt häng med Linn idag/kväll. Ätit oss mätta (för mätta, vi rapade och höll på spy halva kvällen kändes det som). Men det va gott innan den galna mättnadskänslan slog igång.. Vi for till stallet och jag red skruttan, hon var faktiskt hiimla fin idag, jättenöjd med henne! Va bara ute i 30 min ungefär, alldeles lagom för henne tror jag. Hon skötte sig som en liten prinsessa, och Linn den lilla hemlighetsmakarn tog en bild utan att säga nånting, och så här såg det ut idag:




Vi har en bit kvar till målet, men hon är på god väg åt rätt håll! Hon gör framsteg varje gång jag rider. Ska nog satsa på samma runda nästa gång tror jag, tror det räcker med 30 minuter, några minuter i "ridhagen" och sen bara skritta rakt fram och försöka få henne att söka sig i rätt form (vilket hon gjorde ordentligt idag!).



























Nu är det sovdags för min del. Ha det bra!

Söndag

Sitter här i vår lilla håla och filosoferar. Väntar på fröken rydelius som ska komma förbi, sen ska vi vidare till stallet. Jag (och Evita) behöver lite moraliskt stöd vid uppsittningen och vägpasseringen. Ska bli trevligt att åka till stallet med henne, det var ju inte igår senast, om jag säger så. Var inte igår vi umgicks heller, börjar nog va några veckor (om inte mer än en månad) sen senast nu.

Sen får vi se vad som händer. Katten Curry ska ju bosätta sig i Ersmark, så det blir en tripp dit också för att mysa lite med han och umgås lite med La Familia. Ska hur som helst ta och försöka göra klart på toan nu. Trots mitt försök till att rengöra avloppet igår så är det fortfarande svårt för vattnet att förstå att det ska rinna ut ur badkaret, så vi har gjort ett nytt försök med detta. Hoppas det fungerar denna gång.

Hur som helst, jag ska typ sätta mig i soffan och njuta av att se Sebbe arbeta. Han håller på diska nu. Sen ska han torka golvet inne i badrummet (när alla ångor från propplösaren har farit ut genom fönstret). Hihi. Fast vi har varit ganska duktiga idag, dammsugit och torkat golven. Bara lite annan städning kvar nu, typ sortera grejer, kläder och annat sånt, sen är hela lägenheten storstädad!

Ska ta på mig lite stallkläder nu. Ciao!

Lördag

Dagen började bra, jag och Vickan satt och åt frukost och såg på tv tills det blev dags att ta tag i dagen ;) Vaknade av att jag va tvungen att springa på toa, väldigt pinkis efter all cola igår. Jag och Vickan hade nämligen en mycket trevlig kväll tillsammans, vi käkade pizza, åt munkar och såg på film! Himla mysigt! Dumt bara att "han" var tvungen att höra av sig mitt under kvällen och förstöra lite av stämningen.

Hur som helst, idag känner jag faktiskt att jag varit ganska effektiv. Jag har dammtorkat varenda liten yta i lägenheten, rengjort avloppen från dusch och i handfatet, och så har jag varit och handlat lite grejer till Curry med mamma. Min kära vän Elins katt ska bo hos mor och far och Jenny i Ersmark tills det blir dags för oss att flytta till vår nya lägenhet. Så var förbi på Zoocenter  (jag älskar personalen där, för övrigt) och skulle kolla på elementsängar till Isa, men det fanns inga så jag köpte en lektunnel istället (jag tror de va en bra present åt henne, för hon har lekt med den sen jag packade upp den) och sen vidare på Maxi för att handla mat till kissen, det blev några leksaker också till den lilla. Han är så söt. Ska sno en bild av Elin och lägga upp här så ni får se det lilla tillskottet! Här är han:



Nu ska jag ta och röja klart här hemma, eller nä. Det kan vänta, jag kommer ju sitta ensam hemma ikväll, så jag lär ju inte ha så mycket att göra då så jag kan fixa mat nu istället. Fast jag vet inte vad jag ska hitta på gör mat faktiskt. Lax?

En regnig fredag..

Sebbe har gått till jobbet, och jag sitter och filosoferar här vid datorn. Funderar på vad som skulle bli fint i nya lägenheten och annat sånt. Ganska mysigt att sitta och tänka på sånna grejer ibland, när det inte går till överdrift, som det gör för vissa.. Har för första gången på länge tyckt att det var mysigt att tvätta. Stog nere i tvättstugan och vek tvätt i min ensamhet, men det var faktiskt väldigt skönt att vara helt själv och tänka lite när det var helt tyst runt omkring mig. Längtade nästan till att stå och vika tvätt på bänken vid tvättmaskinen i den nya lägenheten.

Känner mig faktiskt ganska effektiv idag, trots ledigheten. Klev upp 07.15 för att åka till stallet vid 8, kollade på medan Maria masserade Evita, kollade in några grepp som hon gjorde som jag ska göra själv efter ridningen. Efter det åkte jag hem igen, städade undan, ordnade med tvätten, städade undan hyffsat iallafall, sen klippte jag bort gula blad på krukväxterna, duschade till och med fyra av blommorna och matade alla med växtnäring dessutom (idag har jag skrapat ihop många vuxenpoäng :P ). Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen fortsätta städa lite till innan Vickan kommer på besök. Vi ska äta godis och äta munkar ikväll. Det är synd om oss. (Egentligen inte så mycket synd om mig, men det är synd om Vickan).

Jaja, jag tror att jag har tråkat ut er tillräckligt nu, så nu ska jag jobba vidare med vuxenpoängen!


Jag har världens bästa mamma

Va och lämnade tillbaks bilen i ersmark, kom nyss hem, fick med mig en kasse mat från ica på mariehem bara för att jag följde med som sällskap på ica. Det var himla snällt måste jag säga, eftersom det är väldigt tajt på kontot just nu, har typ knappt råd att äta. Himla tur att jag tjänade 300 kr idag på massagen, annars skulle det bli fruktansvärt tajt, men som tur är har man ju världens snällaste mamma.

Torsdag.

Massage, massage, massage. Det är vad min dag har bestått av. Jag och en klasskompis var iväg till Ersängskolan och masserade två lärare. En av dom fyller år idag, så hans present från hans nyblivna tjej var en 30 mins massage till honom och en kompis/kollega. Mycket trevlig present måste jag säga.

Va himla trevligt att komma iväg och massera på nytt folk, alltid roligt att prova på nya för att lära sig lite nytt. Nästa praktikvecka kommer jag säkert spendera på skolan och massera även då, fast då blir det under lite andra förhållanden, mer folk och betalt dessutom. Det blir nog himla trevligt.

Hur som haver, jag måste strax åka till Ersmark och lämna tillbaks bilen. Drygt värre, men vad gör man? Ska sätta mig och kolla på lite grejer till lägenheten såsmåningom också. Yay.

Nu är det dags att hänga tvätt. Ciao!

Sebbe är ju söt

Haha, har tvingat han att diska nu (som han egentligen skulle ha gjort för flera dagar sen) och som vanligt står han och lyssnar på sin ipod när han diskar. Men han brukar kunna hålla sjungandet under kontroll. Men inte idag mina vänner, oj så vackert det låter.. Eller? Tur för mig är ju att han faktiskt inte är helt tondöv, som jag själv, så det är ju inte lika lidelsefullt som det hade varit om jag stått där och sjungit...

Nu är det snart dags för mig att hoppa ner i sängen och sova. Så jag tänker bara säga godnatt och sov gott innan jag avslutar dagen. Godnatt och sovgott.

Bilder

Äntligen kommer några bilder från myskvällen med Anna och Moa hemma hos mig och sebbe. Bättre sent än aldrig. Alla bilder är ju inte jättefina men dom är himla mysiga måste jag säga! Fast bilden på Moa med mössan på sig kommer från en annan gång, men den är så jääkla söt så jag var tvungen att lägga in den.



 
 

Nu är det städat iallafall...

Har städat (läs dammsugat) hela lägenheten idag. Kändes som att det verkligen behövdes, började se förjävligt ut här inne, och att katterna har fått nått tuppjuck och alltid springer runt som små mongon gör det ju inte bättre. Elvis lämnar halva sin päls efter sig när han far runt på golvet, och sen kommer isa efter och rör runt pälsen ordentligt runt hela lägenheten, eftersom hon inte är så himla bright alla gånger så misslyckas ju hennes planerade anfall 90 % av gångerna hon försöker hoppa på Elvis. Dumma katt.

Och nu hittar jag inte grejen man hänger upp tavlan på som de också ha rivit ner. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att dom ska sluta riva ner den. Hur som haver så ska jag väl ta och hoppa in i duschen snart, känner mig så jävla äcklig just nu så det är inte sant.



Well. Nu ska jag göra nånting. CIAO!

Tisdag.

Så himla skönt - vi fick lägenheten!

Blir kul att kolla på massa grejer nu till den. Har hittat lite grejer iallafall. Känns däremot himla jobbigt att städa denna lägenhet idag. Varför ska det vara så tråkigt att städa?


Måndageftermiddag...

Sitter i min lilla lägenhet och undrar hur dagen ska sluta. Det ser förjävligt ut här hemma, och inte får man mycket hjälp heller. Fast den andra halvan av vår lilla duo har ju faktiskt tvättat idag, så jag ska väl vara lite nöjd iallafall. Måste ställa mig och laga mat strax också, känns himla drygt, men vad gör man inte för lite mat i magen? Känner nu att veckan som kommer, och kursen Bransch- och Produktkunskap kommer ge lika lite som de andra kurserna vi har läst hittills. Vi har en heldag imorgon, sen en halvdag på Onsdag, sen hemuppgifter till nästa torsdag. Så jag har en massagelektion under en hel vecka. Vad tusan ska man göra? Är ju alltid skönt att vara lite ledig, men vad tusan, det börjar bli för mycket ledighet nu!

Har kollat på en massageterapeut-utbildning nu också. Synd att jag inte har pengarna nu, så jag kan söka till våren. 6 veckor i Linköping och 2 månader i Brasilien. Ja tack? Förstår ni upplevelsen att plugga massage (och bli certifierad massör) i Brasilien. Hur roligt vore inte det egentligen? Hoppas dom fortsätter med denna utbildning ett tag så man har någon möjlighet att åka nästa gång de kör igång, eftersom jag måste hinna spara ihop 38 000 kr för själva utbildningen, plus boende i Linköping och biljetten till Brasilien. Skulle nog behöva ca 50 000 kr för detta, men det vore ju hur roligt som helst att uppleva och göra.
- Time will tell..

Nu är det tänkt att jag ska laga mat och städa lite, mor och far skulle tydligen till returmarknaden ikväll och lämna lite grejer, så jag måste väl städa upp litegrann iallafall, för just nu skulle jag inte släppa in någon i lägenheten. Så illa är det mina vänner.

Kommer nog en senare uppdatering ikväll också. Ciao!

Senare samma lördag..

Ja, hur mycket plugg tror ni att jag har orkat med idag? Rätt. ingenting. Det är så tråkigt att plugga när Sebbe är hemma, och man kan prata med han istället för att sitta med trynet i TURISM 2008. Så nu sitter jag här en snabbis för att snart sätta igång med pluggandet. Lyssnar på Alicia Keys och tar det så lugnt jag bara kan innan jag ska sätta igång.

Ska till stallet imorron. Ska bli roligt att rida igen. Hoppas hon lugnat ner sig något sen sist. Vi får väl se. Nu orkar jag inte skriva mer.

Ciao!

Lördag

Har just ätit frukost och plockat bort allt. Sitter nu här och filosoferar en stund innan det är dags att ta tag i studierna. Känns fruktansvärt tråkigt, hur kul är det att plugga turism? Eller själva grejen är ju att jag hade tyckt att det varit roligt om vi hade fått en ny lärare i ämnet. Vi har nämligen haft samma lärare i alla kurser utom 4 hittills, och jag börjar bli ganska less på att alltid ha samma lärare. Det är inget fel på henne, det är en av de bästa lärare jag har haft hittills, men att ha samma lärare 8.40 - 15.30 varje dag börjar faktiskt bli lite tjatigt.



Idag ska jag som sagt bara plugga. Ska eventuellt ta en paus nångång under dagen och plocka bort lite skit som man ändå aldrig använder. Har tänkt göra det i över en vecka nu, men det känns så förbannat jobbigt, så jag vet att jag kommer skjuta upp det fram till vi flyttar. Och på tal om att flytta, skulle vi ta lägenheten på ersboda kanske vi hinner ordna med flytten innan jul, eftersom de som bor där nu vill flytta därifrån så fort som möjligt, och hur bra vore inte det?

Fast vi måste fortsätta diskutera lägenheter nu. Känns lite jobbigt faktiskt eftersom båda är fina. Ersboda är lite billigare, men större, och längre från stan. Lägenheten i stan är dyrare, lite mindre, men väldigt central. Jag vet att jag kommer bli less på trafiken i stan, och Sebbe kommer bli less på att bo "ute i skogen". Det går 10 bussar i timmen från Ersboda, så det är ju inte så att man är låst "där ute".

Det är mer jobb på lägenheten i stan, det ska målas om i alla tak och tapetseras om i alla rum, medan på Ersboda är det bara ett rum som ska tapetseras om, och det görs innan vi flyttar in. Sen skulle eventuellt köket också få nya tapeter. Men det va inte säkert. Det kan ju va sött med blommiga tapeter i köket, man vänjer sig nog.

Hur som haver, jag ska skriva till hon vi hyr av nu och se när hon hade tänkt komma tillbaks till Sverige nu. Så det får avsluta bloggen för denna gång.

Ciao!

Lägenhetsvisning

Har varit och kollat på en lägenhet idag. Jäkligt fräsch lägenhet på ersboda, 65 kvadrat och tvättmaskin! Mycket fin, absolut ingen insyn, eftermiddagssol på balkongen, en trappa upp. Först i kön på bostaden. Blir himla spännande nu att se om det blir den eller den i stan. Finns för- och nackdelar med båda lägenheterna. Ett plus är ju tvättmaskinen på Ersboda iaf. Nya tapeter i sovrummet just innan inflyttning och förmodligen ny spis, kyl och frys så småningom. Skulle kunna bli hur najs som helst! Har till på onsdag på oss att bestämma oss.

Svååårt!

Regnig dag

Återigen detta regn. Tur att man hann njuta litegrann av solen de två dagar solen orkade hålla emot regnet. Jag funderar på att vara sådär ruskigt ambitiös idag. Ska sätta mig och leta reda på lite mat som man kan äta, som är godare än makaroner och korv, och ställa mig och göra laga maten idag! Det regnar ju ändå bara, och jag har ingenting att göra förrän ikväll sju. Sofi ska inviga min massagebänk, och jag får öva på massera hemma! Äntligen! Känns riktigt roligt, för nu kan jag ta tag i övningen ordentligt och jag kan ju börja bli duktig!

Hur som haver, igår var en fin dag. Morgonpromenad med Ulrika, sen en eftermiddagsridtur tillsammans med Sofie (tur att dom stavar namnen olika så man vet skillnaden ;) runt i Röbäcksskogen. Himla mysigt. Evita börjar lära sig, men det är långt kvar tills hon är stabil nog att kunna göra nånting annat än att skritta rakt fram på. Hon gör sitt bästa iallafall, så fort hon slappnat av vill säga. Hon studsar fram den första kvarten, bråkar om man tar i henne, snurrar flera varv runt om man försöker göra halt och håller på sådär tills hon inser att det inte går så bra för henne att bråka eftersom det inte lönar sig. Är sugen på att fara dit och rida innan söndag också, men vi får se hur det blir. Kanske tar mig en sväng dit på lördag, om det är bra väder vill säga. Ta en skrittrunda runt på åkrarna själv, för att se hur hon är när hon går själv. Men men, vädret bestämmer.

Nu ska jag ta och sortera lite tvätt och sen ta tag i matlistan och gå till ica för att handla det som behövs. Tror inte det är så himla mycket, som tur är.

Ciao!

Min massagebänk har kommit!

Yay! Den har äntligen anlänt. Fast "äntligen" var väl att ta i, har ju bara väntat en vecka på den. Mycket bra leveranstid tycker jag, och dessutom kom den hela vägen in i hallen. Bra service. Fast han som levererade bänken var lite bitter eftersom jag inte hade skivit "c/o adressen", men det fanns ju ingenstans att göra det på beställningssidan, så vad ska man göra lixom? Men hur som helst. Jag är asnöjd. Nu är det bara att komma hit, så jag får öva.

Ska till stallet senare idag, undra när bara? Men hon jag åker med skulle höra av sig, och hon hade nånting i skolan fram till 14.30, som kunde sluta tidigare. Så jag sitter mest bara och väntar på att hon ska höra av sig.

Har lagat middag till idag, nu funderar jag på att baka nånting. Vet inte vad än. No idea. Ska fundera på det en stund medan jag vattnar blommorna.

Ciao!

Fruktsallad, vit chocklad och glass

Halleluja så gott. Har knaprat i mig sånt hela kvällen, och det ä så gott att man nästan inte kan sluta äta. Köpte för första gången sen i julas (typ) ett paket glass när jag var och handlade. Tyckte att det skulle passa ganska bra till fruktsalladen, och det gjorde det ju kan jag lova.

Nu sitter jag mest och väntar på att min pojkvän ska komma hem. Han skulle bara vara borta en timme till, och då var klockan 18.30, nu är den snart 21.30 så jag har gett upp hoppet om att vi ska kunna se på mysa framför tvn ikväll. Jag är så jäkla trött idag, och jag ska kliva upp tidigt för att gå på promenad med Ulrika imorron. Det blev ingen idag eftersom hon hade missat att hon skulle gå i skolan så länge och hade ett möte på kvällen. Meen, jag tog mig en promenad själv. Hamnade iofs hos Nina, hämtade igen mina skor, och sen ringde mor min som ville lämna en mixer till mig, så hon kom förbi Nina och skjutsade hem mig. Så mycket blev det av min promenad.

Däremot har jag faktiskt bakat bröd idag. Det blev skitgott. Fast jag tror jag ska baka en större deg nästa gång eftersom vi bara har 4 små brödbullar kvar nu. Hälften försvann när dom var nygräddade...  Linfrö och lite andra frön gjorde susen.

Nu ska jag ta och avsluta här, plocka bort lite grejer och sen krypa ner i sängen och läsa en bok.
Ha det bra!

Ciao!

Solig tisdagsmorgon

Synd bara att man sitter och väntar på tvättiden klockan 10. Annars hade jag redan varit ute och promenerat. Men jag ska ändå gå på promenad med Ulrika ikväll, men det kan ju vara rätt skönt att komma ut medan solen är ute. Ska tvätta och fixa bort den, sen ska jag ta mig en promenad runt halva nydalasjön hade jag tänkt mig.

Har sovit som en groda inatt, vaknade med tryckande huvudvärk och ont i nacken, så jag kan inte ha sovit så bekvämt. Sen att det ringde 3 gånger på sebbes mobil vid 6-7 tiden imorse gjorde mig inte gladare direkt.

Ska gå och borsta tänderna och sånt där annat roligt man gör varje morgon, och sen springa ner med tvätten. Adios amigos!

Äntligen prommenad!

Jag ska gå och knyta på mig skorna och sedan knata över till min favoritUlrika för att fortsätta iväg på prommenad, typ runt Nydalasjön eller nått. Det blir nog mysigt, bara det inte blir för mörkt.

Hej då mina få trogna läsare.

En måndagseftermiddag i oktober

Första dagen på länge det är bra väder. Jag vill ut och gå. Men Ulrika vill inte svara i sin telefon, och hon är mitt sällskap för dagens promenad, så vad ska jag göra? Jag måste leta reda på stallkläder och skor, så jag kan ta med till stallet och lämna dom där. Blir nog trevligt att komma igång med ridningen ordentligt nu också. Kanske ska börja ta hand om en nordis i Röbäck också. I ett annat stall. Vi får se hur det blir med det. Hade ju varit skönt om det varit i samma stall, men det är en liten bit bort. Men som sagt, vi får se. Ska tydligen vara lite speciell den där hästen, så det kan vara roligt med nånting att jobba med.

Hur som helst. Jag har masserat två stycken idag. Det va kul. Jag vill verkligen jobba med det känner jag nu. Får hoppas att det blir nått bra av det hela till slut. Har börjat söka fler utbildningar inom samma gren. Fast ingenting har CSN-stöd, så det får nog vänta ett tag till. Eller så får jag helt enkelt ordna ett välbetalt jobb och hålla på med det samtidigt. Hehe. Hur nu det ska gå till. Förslag om jobb mottages gärna. Någon som har nått tips?

Nu väntar lite städning och annat roligt. Sen ska jag nog fixa någon slags middag. hej så länge!

Kväll

Hade tänkt lägga upp lite bilder från dopet, men så klart så fungerar ju inte det som jag hade tänkt att det skulle göra. Men jag gjorde iallafall ett försök. Är inte så att jag har så himla mycket annat för mig eftersom Sebbe tydligen inte ville vara med mig nu ikväll. Meen nu kom mor min in på msn, så hon har skickat några bilder åt mig så jag kan lägga upp dom finaste iallafall.



Kanske den finaste bilden på hela helgen. Eller jo, det är den finaste bilden från hela helgen. Syster och Moa.



Söta lilla familjen



Fula stora familjen. Hihi, nej då. Vi är väl minst lika söta som Moa.




Blev helt kär i Amy Macdonalds låt This is the life på vägen hem från Borlänge. Varje gång den var på radion så höjde vi (jag) volymen och så satt jag och lillasyster och diggade. Det var trevligt. Har eggat den sen jag kom hem typ. Nu ska jag nog sova också. Godnatt. Ciao!


Hemma igen!

En helg har passerat, och jag har just kommit hem från en underbar bilresa från Borlänge. Har varit på dop, min underbara lilla systerdotter har blivit döpt. Så jäkla underbart söt hon är. Ska lägga in lite bilder så snart familjen har kommit hem till Ersmark och hunnit packa upp sig själva och få in bilderna på datorn.

Dopet va jättegulligt, fikat var gott, och kvällen va trevlig. Resan hem var inte riktigt lika rolig. Det regnade hela jävla vägen hem från Borlänge..

Regn och fallna träd.

Dagen har varit slö. Jag har fikat på stan med Nina och köpt nya jeans. Fyfan. Nu har jag verkligen inte råd med nånting annat än mat resten av månaden. Men jag kände att när jag äntligen hittat ett par jeans som passar bra och va sköna så va de lika bra att köpa dom. Har färgat håret också, blev iallafall bättre än vad det såg ut tidigare.

Ska fundera på vad jag ska ta med mig till Fagersta nu. Vi far ju imorronbitti, så jag har ingen tid på mig imorron att komma på vad jag ska ta med mig, så det blir ett ryck alldeles strax.

Just ja, som rubriken sa, ett stort träd utanför våran lägenhet föll ner idag när mamma färgade håret på mig. Det bara knaka till och så föll det rakt ner i marken.

Ciao.

Torsdag.

Jag är trött. Jag köpte fina grejer igår. Som jag är nöjd med för en gångs skull. Köpte 2 bh'ar på triumph (så ni förstår väl själva att det inte var någon billig affär), och en klocka till Sebbe i födelsedagspresent som han fick i förskott eftersom öppet köpet går ut för tidigt, och jag köpte hårfärg eftersom jag kan inte se ut som jag gör i håret nu när jag ska på dop..

Nu ska jag göra te. Tror jag ska prova ett av teerna jag köpte på tehörnan i tisdags. Japp.


Ciao!

Nu är allt bra igen.

Mysigt. Dagen är ganska planerad so far. Ska hinna på stan och hem till Sebbes föräldrar tillsammans med Sebbe för att ordna med CVn osv innan klockan 3 för då ska jag till stallet. Allt går med lite vilja  har jag hört.

Glad över att internet fortfarande fungerar. Men vi ska säga upp det idag, Sebbe ringer just nu till kundtjänsten för att ordna uppsägningen av internet. Jag ska nog ta och gå och göra mig iordning medan toaletten är ledig.

Ciao!

RSS 2.0