Torsdag - Flytt!

ååh. jag känner verklgen hur jäkla segt det kändes att måsta gå till röbäck för att hämta min cykel!

uppdatering kommer. (jag ska hämta cykeln.)

Fredag -

Jag tror att den här veckan har förstört min dygnsrytm. Jag sover så gott som hela tiden när jag inte jobbar. Och ändå jobbar jag bara 4 timmar om dagen. Mitt liv känns ungefär som äta - sova - jobba. Drygt.

Har iallafall varit och städat idag, som alla andra dagar denna vecka. Senare väntar ett nattpass med min favoritlinda! Alltid lika roligt att jobba med linda! :) Fast först ska jag iväg och inhandla saker till lägenheten med mamma! :D Woho! Om en timme ska jag plocka upp henne på jobbet och sen åker vi iväg till massa olika ställen för att kika lite och handla! :)

Helgen innebär bara en massa jobb för mig. Kommer blir tuuungt! Jobbar till 04 inatt, börjar 15.00 o jobbar 5 timmar, sen hem o vila för att sedan upp och städa på söndagsmorgonen igen. Och seeen hem och slänga upp kartongerna på släpet och åka till lägenheten!

Jag kommer ha jobbat varje dag 11 dagar i sträck innan jag får vara ledig en helg. Så nästa helg kommer jag inte röra ett finger mer än vad jag behöver! Ska bara va i lägenheten och fixa o dona med allt som ska göras. Och hoppas på att köket är klart då också. Annars blir det jobbigt. Men det skulle vara klart till den 1a februari eftersom jag börjar betala hyra då, så det är bara att hoppas på det bästa! :)

Nä, nu ska jag ta och ta tag i dagen.. helt underbart fint ute ju! Och lat som man är sitter man bara inomhus och latar sig, men det är med dåligt samvete jag sitter inne om jag ska va helt ärlig!

Ha det bra!


Torsdag -

Hej o hå!

Denna vecka som gått har det hunnit hända lite grejer! Jag jobbar som en tok iaf, känns det som. Är bara 4 timmar om dagen hur som helst, men det känns värre eftersom det är 6-8 och 11-13 jag jobbar. Men nu är det slut på det, nu har jag bara en lååång helg framför mig, men en massa jobb och annat arbete. Jag flyttar nämligen till Teg på söndag. Ska bli så jäkla roligt! :) Otroligt bra läge också! Bara nåra 100 meter från ica och statoil, nåra minuters cykelväg till centrum och jobbet. Skönt att slippa "pendla" till och från ersmark så fort man ska nånstans!

(ganska dålig bild, men det syns ju ungefär iallafall:)

Imorrn bär det iväg med mamma och inhandla det sista som behövs till lägenheten, massa småsaker som behövs som jag inte har. Blir nog en och en annan grej också som "kan va bra att ha" :) Jag vet ju hur jag brukar fungera, "titta den här va ju fin.."

Hur som helst. Mycket jobb med flytten och en och en annan timme på mias också. Pengar! Tog ett extra pass på lördag, 5 timmar till denna vecka. Mycket bra, pengarna behövs ju som sagt. Blev positivt överraskad när lönespecen kom från polishögskolan och umeå kommun, mer pengar än vad jag räknat med! Och sånt kan man inte klaga på! Känns otroligt bra med lite extra pengar! Sen kommer pengarna från high school intervjuerna också, fast det är också bara småsummor, men det är mer än ingenting alls :)

Jag taggar flytten så otroligt mycket, men som vanligt tycker jag att det är så fruktansvärt tråkigt att packa. Var jätteambitiös första lådan, sen blev det mindre och mindre engagemang! Så nu ligger allting egentligen bara i en enda röra i mitt rum. 5 lådor, och resten ligger bara ovanpå eller runtomkring.. Vem sa nånting om att försöka organisera packningen? Förhoppningsvis blir det liite roligare att packa upp på söndag, men det känns rätt tveksamt att det ska va roligt.. Det är ju själva inredningen som är roligt, inte att packa upp tallrikar och bestick och kläder osv..

Nä.., nu ska jag ta tag i att försöka städa ur mitt rum så det bara är smågrejer kvar att göra på söndag. Yes. Vi säger så. Ha det bra!

tisdag.

Glömde trycka på publicera inlägg när jag skrev det här, så här kommer förra veckans uppdatering.

Ännu en kort arbetsdag är avklarad. Tvåtimmars dagar är precis lagomt ansträngande.. Det är nästan så att man inte hinner komma igång förrän det är dags att gå hem. Ganska skönt, men ändå väldigt jobbigt eftersom det inte är särskilt givande.

Har även bestämt mig för att börja träna igen nu. Jag och Sofi, på simhallen. Förhoppningsvis ska jag hålla mig frisk den här gången. Jag har ju faktiskt inte varit annat än lite småförkyld ett par dagar sen jag blev friskförklarad från körtelfebern nu, och det känns bra. Är dags att sätta igång igen nu. Har även ingått en liten pakt med mig själv och mamma som innebär att det är slut på godis och så vidare för ett tag framöver iaf, eller visst, nån godis är helt okej, men inte några större mängder.

Jag ska även ta och ringa till Marita, Patriks moder, och höra när hon har tid för massagen som jag fick av lillasyster i julklapp! Börjar kännas som att det behövs nu, är så sjukt spänd i axlarna nu för tiden, så det kan sitta bra med lite avkoppling.

Dagen har som sagt varit väldigt lugn, jobbade mellan 11 och 13, sen satt jag med diverse folk och älsklingen ute i restaurangen fram till tre ungefär, då kom nina och hanna till stan, så då va det bara att pallra sig mot catarina's för att kika på dom när dom åt. Och prata naturligvis.

Resterande dagar denna vecka ser ut att bli väldigt lugna dom också, jobbar som vanligt 11-13 onsdag och torsdag, och så blir det ett besök på simhallen och en promenad med Sofi imorrn (onsdag) och så en sväng till stallet, och så en sväng förbi stallet på torsdagkväll också. Fredagen har jag all tid i världen (nästan) att fördriva med det jag känner för, eftersom jag inte börjar jobba förrän 24.00. Och helgen är ungefär lika oplanerad som vanligt, måste vila upp mig inför kommande veckans arbete.. Jobb 6-8 och 11-13. Torsdagen och fredagen nästa vecka kommer vara riktigt tung, men det är bara att tänka på pengarna. jobbar då 6-8 och 11-13 OCH 16-20. Och så upp klockan 04.50 på fredagen igen.. Sen är det jobb 24-04 på natten, plus att jag ska städa, så det blir en jävla tung lördag tror jag. Ska dock göra bort städningen samtidigt som jag stänger, så jag får åka hem och sova bort hela lördagen. Som tur är är det ju bara nästa vecka som ser ut så där, sen lugnar det ner sig till samma gamla 11-13 tiderna igen.

Jaja, nu känns det som att jag håller på skriva en novell om mina arbetstider och veckor. Kan skriva nånting roligt också, Sebb och jag har nästan bestämt oss för en resa till Turkiet i augusti. Eller vi har bestämt att vi ska åka, men vi velar mellan två eller tre hotell, ska fundera och bestämma oss innan veckans slut för att sen gå till Resia och preliminärboka resan. Hur som helst blir det till staden Side vi åker, mitt i mellan antalya och alanya. Ska bli så galet roligt att komma iväg, börjar ju va ett tag sen man va iväg och semestrade. Senast va ju Florida, och den resan kan jag ju inte klaga på. Det var en resa man verkligen skulle vilja göra om, men det skulle aldrig bli samma sak om man gjorde om den så det får stanna som ett jäkla härligt minne istället! Så här kommer lite bilder från den resan;

men det fungerade ju naturligtvis inte.. :P

Fredag.

Varning för långt inlägg.

Jag vet inte vad jag ska skriva här egentligen. Det är så mycket som händer nu, samtidigt som det inte händer någonting alls. Hur går det ihop egentligen?

Sitter och väntar på att fara till stan och promenaden med yrsa. Ska bli lika trevligt som alltid, trots regnet.  Promenera längs älven och prata om allt som stör mig, och allt som är så sjukt underbart för tillfället. Mycket som cirkulerar i huvudet just nu. Jobb, lägenhet, resa, kompisar, rygg- och sömnproblem, ny mobiltelefon som måste ordnas, nytt körkort också, nej usch. Alldeles för mycket som ska ordnas samtidigt som jag måste hålla koll på saker åt andra också.

Mitt nuvarande jobb känns skönt, nu när man börjar få lite koll på det hela, stänger för första gången i natt tillsammans med Linda. Ska jobba om 3,5 timme, kommer inte komma hem förrän runt 04.30 i natt. Känns lite småtungt, men det är bara att börja vänja sig, jag kommer jobba 24-04 varje fredag natt nästan. Men jag får ju pengar, och jag kan hitta på saker innan jag måste åka iväg och jobba så jag ska egentligen inte klaga. Och normalt somnar jag ju inte förrän 3-4 på mornarna ändå så då kan jag ju lika gärna va vaken och tjäna lite pengar.

Lägenhet är ju som bekant något annat som bekymmrar mig för stunden. Har en lägenhet jag får ta, men jag måste ta ett jobb till om jag ska klara mig utan att leva på exitensminimum. Jag har råd att ta lägenheten, men då har jag inte råd att göra så mycket annat, och det suger ju. Så jag kanske hoppar över lägenheten och letar reda på  någonting nytt när jag fått mig ett till jobb. Eller? Det är ju ett så bra erbjudande!

Resan är i och för sig inte ett problem. Men det behövs pengar dit också. Jag ser dock fram emot det nå fruktansvärt! Jag och älsklingen hittade ett par trevliga hotell när vi låg o kikade på ving's hemsida igårkväll. Egyptien, Gambia, Bulgarien och ett till land jag inte kommer ihåg längre.. Men det va fint iallafall. Resan blir av nångång i sommaren, så vi ska kika runt lite mer och se vad som dyker upp, ska väl också ta ett besök förbi nån resebyrå och se vad som sägs där.

i övrigt så är livet ganska lugnt. jobbar på, oftast bara 2 timmar om dagen dock, men det är mer än inget.. sköna ryggsmärtor emellanåt efter jobbet bara, så jag måste nog se över det där litegrann. Funderar även på att säga ifrån mig städningen, men vi får se hur det blir med det. Mycket slit för lite pengar, men jag ska fundera som sagt.

Nä, jag ska nog lägga mig och sova en stund nu, ska fara om 1,5 timme och jag känner mig så grymt uttråkad just nu så det här går inte. Så jag tackar för mig för idag. Ciao!


Fredag 4/1-08

Kände mig tvungen att skriva lite här idag. Börjar ju va ett tag sen det senaste inlägget kom. Och eftersom det har gått ett tag sen sist så har det ju självklart hunnit hända en hel del grejer.

Julen och nyårsafton är överstökat, lugnt och stilla. julaftonen spenderades med mor, far och jenny, käkade massa god mat och umgicks hela dagen. Mellandagarna var också rätt lugna eftersom jag inledde min första vecka som städare på Mias Grill, vilket innebar väldigt tidiga mornar. 04.50 ringde klockan dagarna jag jobbade, och det kändes på söndagskvällen att man hade varit tvungen att kliva upp några dar.

Nyårsaftonen blev också relativt lugn, vissa i sällskapet gick ut betydligt hårdare än jag själv men det va trevligt ändå. Jag och älsklingen kollade på fyrverkerierna i stan och tackade för oss och åkte hem. Alldeles lagomt lång kväll.

2 dagars ledighet väntade efter nyår, sen började jag jobba i kassan på mias. damn så stressigt det är när man inte kan allt. Men överlag tycker jag det gick relativt bra. Fick lite hjälp när det behövdes så det får man tacka för. Efter jobbet gick jag hem till yrsa och vi tog oss en härlig promenad längs älven och pratade om allt och inget. Jag gillar verkligen våra promenader, även fast de inte är så många, men man får verkligen lätta på hjärtat med den tjejen. Otroligt skönt! Tack!

Och nu har jag återigen några dagars ledighet framför mig, måndagmorgon är det dags att städa lite igen, men sen får jag åka hem och sova igen och jobbar inte igen förrän på torsdag, då väntar 2 timmars arbete sen är jag free to go.

Nu funderar jag på att hoppa in i duschen så attjag eventuellt kan göra nånting idag. Har bara hunnit fixa bort tvätten idag, vilket inte va särskilt mycket, så det tog bara några minuter. Väntar på att min vän ulrika ska höra av sig!

Peace out.

Dagens låt
http://www.youtube.com/watch?v=vWX_OAcFjK8&feature=related

Colbie Caillat - Bubbly


RSS 2.0