Lördag natt - En trevlig kväll på jobbet..

Fy fan. Jag ville ha ihjäl någon innan vi fick sluta. Orkar inte skriva nånting avancerat nu. Men jag höll på somna en stund på jobbet ikväll. Bokstavligen. Vaknade till när huvudet nickade till i en "just innan man somnar"-nick.

Men de va bara trevligt folk idag iallafall. Fram till de sista. Suck.
Die.


Ciao!

Torsdag

Jag tror jag avlider snart. huvudet sprängs nog snart. Helt allvarligt. Katterna har fått nått seperyck, springer runt och river hela lägenheten, jag orkar inte ens säga åt dom. Dom är ju faktiskt sånna där duktiga katter som avbryter det de håller på med om man säger åt dom. Men att dom sen fortsätter en stund senare är ju en helt annan femma.

Samtidigt som jag skriver här samtidigt som jag tittar på Extreme home makeover, och jag förstår inte hur vissa familjer orkar. Alltid nånting väldigt krävande som händer/har hänt i familjen + att deras hus mer eller mindre håller på att rasa sönder. Jag förstår itne hur de orkar. Jag orkar knappt ta hand om Isa när hon är störande. Jag gråter lika mycket som alla andra gånger jag tittar på detta program.

Men just nu måste jag ta hand om odjuren som håller på terrorisera sönder sovrummet! Ciao!

Hemma från arbetet.

Jag känner mig faktiskt ganska nöjd med kvällen. Eftersom kortbetalning inte fungerade på jobbet idag så försvann den lilla kö jag hade en sväng ikväll. Och då märker man ju att dagens samhälle har blivit ganska beroende av kort och kortbetalning. Det är nästan ingen som går runt med kontanter längre. Det vet man ju själv. Hur ofta har man lösa pengar med sig någonstans nu för tiden? Det är alltid kort, mer eller mindre alla ställen tar ju kort nu så det är ingenting man funderar på längre. Till och med bussarna har ju börjat med att ta kort.

Jag känner att engagemanget har börjat svalna på jobbet, känns som att jag inte orkar lägga någon energi på att göra mer än vad jag behöver. Så har jag aldrig varit förut. (Förutom under min tid på Online TM =) Men jag har bara 6 pass kvar att jobba. 6 nattpass. Fyfan.

Imorgon blir det skola, mår förhoppningsvis inte lika dåligt imorron. Annars blir det att gå till skolan hur som helst. Måste dit och göra lite nytta.

Godnatt. Ciao.

En onsdag i trötthetens tecken?

Nej, seriöst. Idag har varit den sämsta dagen sen jag fick magproblem. Trodde jag skulle få upp allt jag åt igår, men det stannade som tur var nere. Och jag har med andra ord försöka sova bort hela dagen, och jag tycker jag lyckades ganska bra. Somnade strax efter 9 tror jag, och sov till strax före 3, med några snabba uppvaknanden emellanåt eftersom lilla kisse inte tycker att man ska sova hela dagen. Så gissa vem som va glad när jag bestämde mig för att vända mig om och mysa med henne? :p



Annars så har jag börjat fundera på vad tusan jag ska hitta på för rolig present till Sebbe. Ettårsdagen börjar ju närma sig med stormsteg och jag har verkligen ingen aning vad jag ska hitta på för roligt, så förslag är mer än välkommet!


CIAO.

Lyckad tillställning

Helgen går mot sitt slut, än en gång, men jag måste säga att jag är faktsikt mer än nöjd med denna helg. I fredags blev det gomiddag med Sebbe, och då jag insåg att vi hade alldeles för mycket mat till två personer så tänkte jag att vi kunde bjuda över Danne, som ändå hade blivit utslängd ur sin lägenhet för kvällen och skulle ändå komma till oss senare på kvällen. Så det bjöds på grillad fläskkarré, strips, bea-sås och några glas vin.

Fick ett samtal av Linda, som undrade om jag ville komma till Sandra och fortsätta dricka vin, och självklart tackar man ju inte nej till något sånt när man väldigt sällan kommer ut och träffar folk, eftersom jag alltid jobbar på helgerna.

Och lördagen spenderades med att städa och pyssla i lägenheten för att få ordning på stället eftersom vi skulle ha förfest hemma. Vickan dök upp lite tidigare än alla andra och vi pratade om livet. Sen började folk dyka upp en efter en och festen drog igång. Alltid lika trevligt med detta gäng. Fast det kanske beror på att det alltid är pojkarna som står för majoriteten av de som brukar dyka upp. Mindre drama med herrar.

Efterhand började folk försvinna, ut på olika ställen. Till slut var vi bara 5 kvar. Jag, Sebbe, Danne, Vickan och Anna (Himla roligt att träffa henne igen!!). Vi bestämde oss för att traska ner till stan och gå in på Olles och bara hänga och fördriva kvällen tillsammans. Men vi råkade matcha promenaden perfekt till att hinna med bussen som just svängde in på hållplatsen när vi va 30 meter därifrån, så det blev en busstur istället.

Träffade på Ullis på Olles också! Hur kul som helst att träffa henne igen också. Så för mig blev det en riktigt lyckad kväll. Och det får jag ju lida lite för idag, men det är smällar man får ta ibland. Städandet från gårdagen väntar nu. Så, vi hörs senare.

Ciao


Hon är för söt!






Fagerstas coolaste barn?

Solen har visat sig igen!

Jag kommer inte riktigt ihåg när jag såg solen på en blå himmel (med lite moln), senast. Och just nu så skulle inte isa vara särskilt dyr ifall nån vill ha henne! Hon har bestämt sig för att ta sig ut genom nätet vi har satt upp, och det är ingen bra idé anser jag, och eftersom hon bara är ute 2 min när man släpper ut henne så blir man rätt less på att släppa in och ut henne hela tiden, så jag gav upp, och nu tjurar hon fruktansvärt mycket med att sitta nedanför och försöker hoppa upp och trycka sig ut i ett hörn. Fast nu har hon fått sig en omgång av vatteflaskan så nu är hon inte så tuff längre :p Sitter nedanför soffan och tittar på mig och försöker nog säga att det inte va meningen att vara dum :p Fast hon ser inte så intelligent när hon sitter där och har tungan utanför munnen. Elvis försöker lära henne att man får sitta och titta vid fönstret hur mycket man vill om man bara sitter och är snäll. Men kattunge som hon är fattar hon ju inte så överdrivet mycket.



Ciao

Nytt rekord.

Kvällens arbete har inte varit alltför ansträngande. Hade i snitt en kund i halvtimmen. Typ. Skurade golvet 00.15, och så tidigt har jag aldrig blivit klar. Ganska skönt måste jag säga. Kanske kommer i säng hyffsad tid idag. Sova snart. Ska träffa Sofi och prata aupairarbete imorgon, hihi.

Godnatt.
Ciao.

Ännu en regnig tisdagkväll

Jag har börjat fundera på om regnmolnen har fastnat ovanför umeå.Känns inte som att solen har visat sig på väldigt länge. Jovisst, den har ju visat sig några gånger, men inte mer än nån timme åt gången, och då kan den tamme tusan lika gärna inte visa sig alls! Man blir så himla glad när den tittar fram, men det blir bara värre än va det var innan när den går i moln och ersätts av regn.


Sitter hemma i soffan och myser med isa vid min sida. Jag tror hon kan vara den perfekta katten. Så himla härlig. Alltid glad. Snäll. Lättsam. Liten. Lyssnar på vad man säger. Oftast. Hälsar alltid på i soffan. Tycker om när det kommer människor hon aldrig sett tidigare. Mjuk och len. OCH hon lossar nästan inget hår! Hur bra är inte det? Visst kommer det några strån ibland, men det är ju sånt man kan leva med. Min lilla Fis. Hihi.

Det var nog allt för denna gång.
Ciao.

Ännu en hård skolvecka.

Ja, vad ska jag säga. Tror jag måste ha valt världens slappaste skola. Vi gör nästan ingenting.

Måndag: Självstudier
Tisdag: Skola
Onsdag: Friluftsdag
Torsdag: Friluftsdag
Fredag: Självstudier

På lördag är det planerat att vi ska dra ihop en liten fest/förfest hemma på Fysikgränd. Så den som känner att det skulle vara trevligt är väldigt välkommen, säg bara till innan.



Jag och sebbe monterade ben på våran tvbänk idag också. Jag tycker det blev himla bra faktiskt. Japp. Nu hoppas jag bara på att vi får lägenheten som vi var också tittade på igår. Med lite nya tapeter så kan det bli ett himla fint ställe att kalla "hemma".

Sitter och kolla på DrPhil nu, haha, handlar om FETA personer som inte tror att de kan gå ner i vikt.
De verkar ha en väldigt knepig uppfattning om saker och ting. Men det är ju ingenting man kan göra nånting åt, men jag tycker faktiskt lite synd om dom när han står där och halvskriker åt dom.

Jag ska nog gå och handla lite nu. Tänkte göra ett försök till att göra middag såsmåningom.

Ciao.


Kurt Nielsen

Han är gudomligt bra på att sjunga. Älskar hans röst, och att den drar åt Country-hållet. Är helt såld på hans låt Rise to the occasion, trots att den går på rix fm. Har börjat överge den radiokanalen mer och mer eftersom det bara är samma låtar precis hela tiden och alla låter mer eller mindre likadant och jag börjar bli lite less. Just nu är det P3 som gäller för mig. Där spelas mycket nyare musik och de kan faktiskt vara ganska kul att sitta och lyssna på deras repotage. Man lär sig faktiskt nånting nästan varje gång man lyssnar!



Har just varit iväg och handlat middag till senare idag. Ska bli lite couscous och korv och grönsaker. Hihi. Sebbes favorit, men han får snällt gilla läget. Vi ska kolla på en lägenhet ikväll också, om jag inte har nämnt det redan, isåfall nämner jag det igen :p

Ska försöka få i mig nånting ätbart nu.


Ciao!

Min egen säng.

Tror inte det finns nått bättre än sig egen säng. Har sovit hur tungt som helst i natt. Bara vaknat då sebbe dunkade en armbåge i huvudet på mig. Jag tror han försöker dölja nånting, för det är inte första gången!

Men. Hur som helst är vädret inte direkt tillfredsställande idag. Jag vill ta mig till Zoocenter på Teg, men det känns avlägset i detta väder, då jag inte har någon bil. Jag tänker inte cykla! Fast man kanske kan gulla med modern senare om hon följer med och kollar på lägenheten senare i dag. Hoppas. För nu är jag less på kattsanden i badrummet!

Ska försöka fixa lite bilder på det jag har handlat på ikea också. Bara för att. Jag tycker det är himla fina grejer. Och jag hittade ett badrumsskåp som jag blev lite kär i där också. Men det får som sagt vänta tills jag har nånstans att ställa det! :p

Nu väntar duschen och sen lite mer städning. Fixade det mesta igårkväll, men det blir ju i princip aldrig klart ... Man kan ju städa hur mycket som helst, och när man är klar på sista stället är det lika bra att börja där man startade eftersom då är det dammigt där istället. Hihi. Jäkla katter! :p


Ciao!

Äntligen hemma!

Nu har jag landat hemma hos min kära lilla sambo och lilla kissen efter en lång resa hem från fagersta. Tog dryga 9 timmar att ta sig de 65 milen. två av timmarna spenderades på ikea, där en hel del fina grejer inhandlades. Känner mig ganska nöjd med allt jag köpte. Och jag hittade minsann mer än en grej som ska inhandlas senare, när vi har bytt lägenhet.

Och jag är moster till världens kanske härligaste unge! Lilla Moa är hur söt som helst, och det kändes faktiskt lite ledsamt att åka hem idag eftersom hon kommer växa så mycket innan vi ser henne igen. Dock bara en månad den här gången, men sen kommer det dröja ett tag.

Här kommer hon:



   

Är hon inte söt, så säg?

Litet charmtroll är hon allt. Det roligaste citatet under våran vistelse var nog när Jenny skulle mata bebis, och hon inte visste hur hon skulle hålla eller göra, och självklart var det med den söta min och röst som bara Jenny kan göra:

"Jag är ingen bra moster!"





Jag tror det får vara allt för idag. Ska låta Sebbe sova nu. Han börjar 06.00 imorgonbitti. Och han måste cykla till jobbet. Stackarn.



Ciao.

Sötbarnet.

hihi. Lilla Moa är kanske det sötaste jag har sett på länge. Hon är stört söt. Ska lägga in nån bild senare när jag har kommit hem och syster Anna har tagit sig tid att skicka bilder till mig.

Fast nu ska jag egentligen hacka sallad, så det är väl egentligen bara att sätta igång eftersom annars blir det livat. Tänkte bara säga hej och lämna ett litet spår innan det är dags att sätta igång med arbetandet här. Känns lite segt, meeen vad gör man?

Sallad, sallad, detta är sallad... Bara den som var närvarande vid det tillfället fattar nått av det, Jenny och Patrik, och eftersom ingen av dom läser min blogg så kändes de ju lite onödigt så här i efterhand att skriva det :p


Ciao!

Torsdag.

Sista dagen i Västerås för den här gången. Jag sitter och väntar på att min kära vän jeanette ska vakna till liv, jag känner att jag ska vara en snäll kompis och låta henne sova lite extra eftersom hon var vaken hela dagen igår efter att ha jobbat natt. Funderar på att gå till coop som ligger alldeles nedanför lägenheten och köpa nånting att tugga på. Börjar bli lite hungrig.



Dessutom så börjar det kännas lite tomt utan min kära pojkvän. Japp. Är du nöjd nu älskling? Jag nämnde dig i ett inlägg. Hihi.

Anna kommer och hämtar mig senare idag. iie. Hon är en snäll storasyster, precis som jag :p Vi ska på Ikea, och Daniel kommer förmodligen trivas lika bra som en guldfisk på land. Hihi. Ikea is the shit.

Nu hör jag att de börjar röra sig i "sovrummet", så jag tror det är dags att hoppa iväg och frågaom hon ska ha nånting att äta. Och jag tycker inte om mellanslagstangenten på den här datorn. Den fungerar bara ibland för mig. Hejdå.

Ciao.


Tisdag.

Tog mig levande ner till Västerås. Sitter just nu och lite halvt tittar på American Idol, och lyssnar lite halvt på Rufus Wainwright - Hallelujah,och lite halvt skriver här, Vilket gör allting väldigt ineffektivt. Men det är så det ska vara ibland. Hjärnan får gå på högvarv innan det är dags att sova. Bra avkoppling? Nja, kanske inte,men jag är så trött att om jag skulle försöka sova skulle jag inte somna. Och det kommer kännas lite konstigt att sova utan Sebbe för första gången på väldigt länge. Tror inte det har varit många gånger sedan vi flyttade till lägenheten på Teg, vilket var sista helgen i januari. Men jag klarar mig nog, jag har ju en dubbelsäng för mig själv. Jag saknar sällskapet av katterna hemma också, trots att man är ensam hemma så har man ju alltid lilla Isa (och Elvis, ibland) att prata med. Och jag har kommit på att det gör faktiskt ganska stor skillnad att ha nånting annat levande att prata med,även om det inte lyssnar eller svarar..

Jeanette, den tappra själen är på jobbet, medan jag sitter här och latar mig med plommon och tvn. (Du får sova imorron när du kommer hem om du vill.. :p) Imorgon väntas lite promenerande i staden. Förresten, så visade Jeanette det där sk hotellet uppe i trädet på väg till vår middag. Det va ju faktiskt lite halvcoolt att det låg en liten stuga uppe i trädet. Min fråga är bara hur man egentligen tar sig upp?

Men nu ska jag sova, så jag är utvilad till imorron. Om det går. Har kommit in i en svacka. Tror det har med mitt konstanta magont att göra. Så jag säger som alla andra gånger, Ciao!


Västerås och Fagersta på 5 dagar.

Om 40 min kommer min far och plockar upp mig och skjutsar mig vidare till flyget som tar mig till stockholm. jag är beräknad att vara i västerås vid 17.00. Tar längre tid att ta sig från bromma flygplats till det att tåget går än att ta sig till Västerås från stockholm. kul när man inte har någon musik att lyssna på eller någon att prata med på hela vägen? Nej.

På torsdag kommer storasyster och hämtar mig i västerås, och vi ska gå på ikea. Wiie. Ska bli kul att komma iväg snart och göra nånting annat än att bara löka hemma, som min fina pojkvän skulle ha uttryckt sig. Han har ju fått äran att hålla ställningarna här hemma medan jag är borta också. Vi får väl se hur det går :p

Kan hända att jag blir ganska inaktiv vid datorn medan jag är borta också, men jag hoppas mina få tappra läsare har lite överseende med det.

Annars då? Jag friserade blommorna igår! Plockade bort fula blad och va allmänt seriös med att se till att dom skulle sse fina ut när jag var klar. Tycker jag lyckades ganska bra iallafall :)


Dags att packa klart!

Ciao.


Lyxfällan.

Jag sitter och tittar på Lyxfällan, och jag förstår mig inte på dom stackars ungdomarna som har dragit på sig skulder på 625 000 på 1,5 år. Jag tycker ganska synd om dom på ett sätt, men att deras föräldrar aldrig har fått dom att öppna ögonen för att inse att man inte kan leva lyxliv när man är 20 och 22 år gamla. Nybyggd lägenhet, ny bil (när de redan hade en annan som fungerade), hund, katt, asläcker inredning i lägenheten. Kronofogden och Inkasso hack i hälarna. Jag har så svårt att förstå att folk inte har fått lära sig sånt där under uppväxten. Det har alltid varit en självklarhet för mig, även fast jag är ganska bra på att spendera pengar så spenderar jag inte mer än vad jag har råd med...



varför har man en mage?

Jag börjar vara less på vad som händer i min mage nu. Har konstant ont i magen. Äter jag får jag ont i magen, äter jag inte får jag ont i magen, sover jag får jag ont i magen, vilar jag får jag ont i magen, dricker jag får jag ont i magen. Kan fortsätta i evigheter skulle jag tro. Tror förre höstens magproblem har kommit tillbaks. Sura uppstötningar med jämna mellanrum och spykänslor emellanåt. Sist var det nå magsårsbakterier som var och strulade till det i magen. Tror jag måste ta mig till vårdcentralen för att kolla upp vad det kan vara. Börjar bli måttligt less nu. Har varit så här nästan varje dag de senaste veckorna.



Fast nu ska jag tänka framåt och se fram emot min lilla minisemester utan allt som händer här i Umeå. Men först ska det städas och göras fint här hemma. Har även en high school intervju att få ordning på om en timme. Så det är dags att sluta sitta vid datorn och ta tag i städningen.

Ciao!

Söndagkväll

Helgen är över igen. Har spenderat en liten stund hemma hos mor och far (mest mor, eftersom far satt och kollade på tv bara). Pratat en massa som vanligt. Men trevligt vare!

Sen så "pratade" jag med Sebbes kompis på msn också, som skickade en himla sorglig youtube-länk till mig, som handlade om en mamma som offrat sig för sin son, och han var otacksam så länge hon levde. Känslig som man är så kom tårarna och de sista raderna kunde jag inte ens läsa. Jag kan inte ens föreställa mig hur man kan vara så elak och otacksam mot sin mor, det är ju det käraste jag har!



På tisdag beger jag mig iväg på en minisemester också. Ska bli så skönt att komma iväg från umeå och allt som har med vardagen att göra. Åker ner till Jeanette först, sen vidare till Anna på torsdagen för att klappa barnet och umgås med familjen. Jag längtar faktiskt litegrann. Jättemycket faktiskt. Himla tråkigt att man inte kommer få se det lilla kiddet växa, bara att hon har växt mellan gångerna man träffas.

Ciao.




Sista bilden på grisen. Saknar honom ganska rejält... :(

Lördag.

Jag blir så jäkla less. Nu har jag haft ont i magen den senaste veckan. Har precis samma magont som förra hösten, då fick jag käka nån magmedicin i ett halvår. Kul. Kämpade mig igenom gårdagens nattpass, med mer eller mindre ont i magen hela passet. Vaknade idag och hade lika ont i magen så jag försökte röra lite på mig,eftersom det brukar kännas bättre en liten stund då, men det blev det inte. Provade äta lite, men inte hjälpte det heller, så jag ringde till jobbet för att sjukanmäla mig. Men det gick ju bra, fick höra att det va mitt problem att ordna ersättare. Så fick ringa till mikaela, som inte kunde jobba, och då fick jag ju lite panik. Ringde då Theres som lyckligtvis kunde/fick jobba istället för mig. 

Har suttit hemma med Sebbe och Thomas, som spelat NHL och druckit öl. Skjutsade dom till nått knytkalas på Teg. Sa hejdå till Yrsa och Daniel, som flyttar till Stockholm imorgon.. Tråkigt, men vi får hoppas att ni får det bra!

Ska strax gå och lägga mig o sova, börjar känna att magen inte orkar vara vaken längre.



Ciao!


Första träningspasset sen april...

..och det känns faktiskt riktigt jäkla skönt. Jag har typ glömt bort hur skönt det är att svettas lite på gymmet. Har som mål att träna upp lite muskler runt knäna nu så jag kan börja köra spinning om nån månad. Kul att man måste planera så långt fram pga dom dumma knäna. Men vad gör man? Finns ju inte så mycket mer att göra än att gilla läget och ta det långsamt och inte göra allt för plågsamma övningar. Fanns en del nya, trevliga maskiner i gymmet också, kommer nog använda mig av dom tills knäna orkar göra nå mer avancerat.

Ska strax hoppa in i duschen och sen kolla lite på vad vi ska göra imorgon i skolan. Kommer nog bli en seg dag med träningsvärk, och sen för att göra dagen ännu roligare så jobbar jag ju natt i helgen igen, så jag kommer ju må bra när helgen är slut. Inte.

Men hur som helst. Jag har slagit in presenterna till Anna och Moa (kul att skriva namnet på bebis, istället för att kalla henne bebis). Fast lilla Moa förstår sig nog inte på det här med att öppna paket så Anna får nog sköta det ett tag framöver.

Vi får se var kvällen leder. Ska försöka ordna mat till imorron först och främst så jag har nånting att käka till lunch och fikapauserna.



Ciao!


Gräsligt.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3040863.ab

Självstudier

Denna dag har passerat ganska snabbt. Jag är dödstrött och ska försöka mig på att ta mig till gymmet och träna lite senare idag, typ om 2 timmar. Har faktiskt varit ute på promenad idag, tog mig en runda runt Ålidhem, inte allt för långt men det är ju bättre än ingenting iallafall.

Har inte gjort särskilt mycket idag egentligen. Har handlat lite på apoteket och lite presenter åt min kära storasyster. Nästa vecka beger jag mig söderut i landet för att hälsa på Jeanette en snabbis i Västerås och sedan svänga förbi Fagersta också, hälsa den lilla välkommen till världen, och även umgås lite med storasyster. Kan bli ganska skönt att komma iväg från Umeå några dagar och bara vara med jeanette och sen familjen.

Rihanna - disturbia måste nog vara den mest kreativa musikvideon på ett tag. Tycker de har gjort ett bra jobb med den videon.

Well well. Nu ska jag ta och göra nånting vettigt, får se vad det kan tänkas bli. Hihi. Plugga kanske. Så blir det nog.


Ciao!

Senare på Tisdagen.

Jag och Sebbe har just firat vår 11 månadersdag med att dricka cola och se på Alvin och gänget. Himla rolig film, söta filurer medverkade, och så vår kära Earl, från My name is Earl.. Skön kille. Ska snart sova, har skola att ta mig upp till imorron. Måste ta och börja vända tillbaks på dygnet ordentligt nu om jag ska orka leva.  Har även tänkt, på allvar, att ta upp träningen i veckan också. Känner faktiskt taggen att börja igen nu. Så på torsdag ska jag bege mig dit igen för första gången på 3 månader. Hehe. Men det ska bli skönt!

Ciao.


Tisdag.

Första dagen i skolan är nu avklarad. Känns ganska skönt att vara tillbaks i skolan igen, lite ordning på vardagen igen. Har ju bara en termin kvar, så det känns inte allt för betungande. Idag har vi suttit på Gammlia och pratat hela dagen, bara tagit det lugnt och pratat en massa om olika saker.



Hämtade ut mitt paket från Ellos idag också. Hade beställt en taklampa. Tycker det blev himla bra med den ovanför tvrumbordet. Och Isa är nöjd med snöret som man alltid får med som håller ihop paketen. Hon springer runt med det i hela lägenheten och är lika töntigt söt som vanligt.




 
Ciao

Jag har sagt upp mig.

Herre min gud. Jag har sagt upp mig från jobbet. På ett sätt känns det faktiskt väldigt skönt att slippa det där. Fast jag har dock gått med på att jobba en helg i månaden ett tag iallafall, och det ger ju faktiskt lite extra pengar, och är inte allt för jobbigt. Gjorde klart för henne att lönehelgerna inte är aktuella.

Det var bara det jag skulle säga. Ciao.

Söndag - veckans slappardag!

Det är helt sjukt att tiden går så snabbt. Klockan är redan över 18.30 och jag har ite hunnit göra nånting alls idag. Men det kan ju faktiskt bero lite på att jag har sovit ungefär hela dagen. Vaknade vid 14.30, och har bara sett på film idag. Känner mig så jäkla slö. Har jobbat natt i helgen, så jag har faktiskt rätt att vara lite slö :)

just nu sitter jag och funderar på om jag ska åka hem och hämta isas stege som pappa har gjort, så hon kan gå ut på gräsmattan och hoppa upp igen när hon vill, istället för att bara försöka ta sig upp, för att sen ramla ner i gräset igen. Hon har inte riktigt kommit på att hon inte kan hoppa så högt än. :p Och folk burkar kalla katter smarta... Hihi.


RSS 2.0