tisdag.

Ännu en dag var då överstökad. Och inte så mycket vettigt har man hunnit göra idag heller, vars tar dagarna vägen egentligen?

Igår gick telefonen varm halva dagen kändes det som, enda gången jag lämnar mobilen på mitt rum ringer det hur mycket som helst! Och det roliga var att alla missade samtal innebar jobb. Grymt skönt att få lite grejer att göra som faktsikt lönar sig! Visade sig att dom hade 18 timmars jobb som skrivvakt på 5 dagar.. Klirr i kassan! Otroligt lättförtjänta pengar, även fast det blir väldigt långrandigt att gå runt och kolla så att ingen fuskar. Brukar normalt bli less på ett normalt sånt pass, som oftast inte är längre än 4-5 timmar. Men för nästan 95 kr i timmen kan jag gott sitta där och läsa en tidning ;)

Efter ett ganska långt samtal med Mimerskolans reception ringde det från polisutbilningen och jag ska jobba som figurant på torsdag. Känns kul att få testa på nånting nytt!

För en gångskull går allting bra! Ingenting känns särskilt jobbigt nu när jag helt plötsligt fick mig lite jobb att sysselsätta mig med. Men jag kommer säkert hinna ångra mig många gånger, men för stunden känns det jättebra! Jag har  världens bästa lillasyster också. hur skulle världen se ut utan min lilla böni? :)

Allt går bra med nisse också. Jag och kalle kom överens om idag hur vi ska lägga upp allting framöver. Blir bara tt rida igång han ordentligt fram till efter jul och nyår, sen en återkoll hos micke asplund, och om allt är grönt så ska vi köra igång lugnt och stilla och sikta på kval i slutet på april och sen starta med jämna mellanrum och bara hålla han pigg och glad mellan starterna!

Sen så pratade jag med farmor idag också, man blir så glad av att prata med henne! En så otroligt härlig gammal dam det är. Jag älskar att umgås med henne och farfar, man bara 'är' hela tiden och man kan verkligen prata om dom konstigaste sakerna i flera timmar med dom! Underbart! :D Så det kanske blir lite julbak med farmor och helen på lördag en stund, innan det bär iväg till ishallen när sebbes match börjar. Grymt underskattat, skönt tidsfördriv!

Nu har det börjat svida i ögonen så det är nog dags att hoppa ner i sängen och se på tv en stund!
Över och ut - take care!

Dagens låt
Breaking Benjamin - Unknown soldier

lördag.

ännu en dag har passerat och hur mycket vettigt har man hunnit med? :) Lite faktiskt, för en gångsskull! Jag har hunnit höra om 3 eller 4 lediga jobb, som jag nog har stor chans att få bara jag söker dom, så jag ska nog göra det. Måndag bli en söka-jobb-dag. känns bra att eventuellt ha nånting annat än online faktsikt. Jag börjar bli lagomt rastlös där.

Och inte blev det nån fest ikväll heller. Drygt! Alla bangade, så vi får ta igen det nästa vecka istället! Då jäklar.. :p så nu har jag ingenting för mig kväll så jag funderar på att dra o köpa godis och se nån film ikväll och bara va, är galet trött så egentligen gjorde det ingenting att det blir en lugn kväll ikväll.

jag håller på tagga för en utlandsresa i vinter också. kan bli sjukt kul om man får med sig nå roliga människor. Och så hoppas vi på att jag får nått av jobben som jag ska söka också så jag kan få ihop lite pengar och dra iväg också, eller hur?  ;) Tror jag och linda snackade om nånting sånt förra helgen, skulle hur som helst va sjukt kul!

jaja, nu ska jag nog dra mig vidare. Ciao!

brad paisley - whiskey lullaby

Otroligt fin låt; http://www.youtube.com/watch?v=9dczslog7rQ

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

1st Chorus
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

The rumors flew but nobody know how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

2nd Chorus
She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

RSS 2.0