Torsdag.

Idag känner jag mig sjuk, på riktigt. Har frusit och svettats om varandra hela dagen, och jag har mer ont i halsen nu än igår. Jag hoppas det inte bryter ut nått nu, då måste operationen skjutas framåt, och då blir det säkert en lång väntan innan nästa tid.

Men, hur som helst, så har jag köpt en julklapp till Moa idag. Och till pappa. Nu har jag bara Sebbe kvar, men vi har satt en låg gräns på vad det får kosta. Vi kör på kvalitetstid med varandra istället. Eller nått ;)

Är rätt seg nu. Skulle kunna somna om jag la mig ner nu. Känns jobbigt. Imorron måste jag till skolan och kolla upp vad jag måste plugga nästa vecka. Drygt. Men om jag ska ha nån chans att klara näringsläran så är det ett nödvändigt ont. Dessutom kommer jag måsta packa mer saker då också. Fast nu har vi ändå kommit en bit på vägen. Fast det syns ingen skillnad om man tittar på hur det ser ut i lägenheten. Tror att det blir att slänga ner lite mer grejer nästa vecka. Så man i princip är klar helgen före flytten, eftersom v flyttar en måndag.

Har flera högar med tvätt också. Men det är nått jag verkligen inte orkar ta tag i. Känns som att det lika gärna kan vänta tills vi har flyttat. Då kan man tvätta en rejäl omgång, så allt blir rent när man ändå har tvättmaskinen i lägenheten. Och på tal om tvättmaskin, så ska det, enligt kvartersvärden, bytas vitvaror innan den 1 januari i den nya lägenheten! Hur najs vore inte det? Och tapeterna kommer jag inte riktigt ihåg hur det sas. Sebbe som har kollen. Inte jag, för en gång skull.

Well. Jag ska typ lägga mig och vila nu eller nått. Ciao!

Onsdag

Fan så otaggad jag är. Det enda jag tänker på (nästan) är operationen. Och att jag absolut inte får bli sjuk innan dess. Känns som att jag håller på att bli sjuk, trött och seg, har mer ont överallt än vanligt, fryser jättemycket, har ingen energi och är allmänt otaggad när det gäller allt. Känns inte alls roligt. Tror att allt sitter i att jag är orolig inför operationen. Nog för att det är ett väldigt vanligt ingrepp och han som ska operera har gjort det hur många gånger som helst så är ändå jättejättenervös! Kan inte somna om jag råkar tänka på det när jag ligger i sängen och snurrar, och tappar all energi till att göra nånting om jag tänker på det på dagen, så jag är nog "bara" väldigt nervös inför det hela, inte sjuk, egentligen.

Hur som helst, idag har jag köpt en tröja. Och en mössa. Och storhandlat mat på Willys. Satan så dyrt det blev. Men nu har vi mat för ett bra tag iallafall. Tur att jag inte kommer kunna äta ordentligt ett tag nästa vecka nu när vi har så mycket mat.. Bra tajming. Klippte luggen också, min supergulliga frisör bjöd på det eftersom hon tycker nästan lite synd om mig som måste klippa mig så ofta, när jag egentligen inte har råd med det. Så hon är bäst. Alltid lika rolig också. Jag är så nöjd med henne, skönt att ha hittat en bra frisör som man trivs med.

Hoppas jag får sova snart. Vi har besök som vanligt av Danne, Sebbe och han sitter och glor på nån tråkig film så jag gav upp och sitter här nu och filosoferar. Ganska skönt det också, lyssnar på musik, och ibland hör jag nån kommentar till filmen som är "såå häftig".

Nu är jag klar för idag, känner att jag inte orkar skriva mer nu. Ciao!

Tisdag.

Nu var det några dagar sen jag skrev nånting sist, så jag tänkte försöka uppdatera med vad som har hänt sen sist. Dock har det ju inte hänt så jättemycket egentligen. Vi har ju varit i stugan, vilket va lika trevligt som alltid. Mycket mat och lite att göra. Men det är så det ska vara när man är på minisemester :)

Har just kommit hem från travet. Var och hejade på Vickans lilla busboll, som klarade kvalet med glans (en tiondel från gränsen :D ) Men han va lika söt som alltid. Kul att träffa lite folk så där en tisdagkväll.

Har fått en ny favoritlåt för stunden också. Så klart är den snart sönderspelad, men ack så bra den är. Nickelback - Something in your mouth.

Detta blev ett misslyckat inlägg känner jag. Hade lika gärna kunnat skita i att skriva, men då kanske folk börjar tro att jag dött.

Bye!

Klimpfjäll nästa.

Nu sitter jag och väntar på att Sebbe ska packa klart och dammsuga lägenheten en snabbis innan vi går och lägger oss. Känns meningslöst att gå och lägga mig innan han har dammsugit av någon anledning..

Imorgon beger vi oss till Klimpfjäll och stugan, ska bli skönt att komma iväg och göra nånting annat än att bara sitta i lägenheten och sura. Typ. Har inte varit där på 3,5 år så det ska bli kul att se stället igen. Fast vägen upp känns lika jobbig som tidigare, men det ska nog gå bra ändå.

Känns som att detta blev ett väldigt meningslöst inlägg, men jag tänkte bara säga hej och godnatt. (Evita va bäst idag).


Tisdag

Dagarna passerar med stormsteg. Jag har kommit fram till att jag snart ska opereras, och att vi flyttar snart, och att det snart är jul och att sen är det ett nytt år och vad fan ska man göra med det? Sitter här och tar en paus i plugget, börjar bli lite less på att läsa om kolhydrater och olika energiformer och fysiologi och idrottsskador. Tog en hel dag (idag) att gå igenom åtta olika idrottsskador på skolan. Herregud, jag förstår inte hur oeffektiv en skola kan vara? Jag har suttit och pluggat en hel del själv idag, bara för att få nånting gjort så läste jag in ungefär 40 sidor under tiden de andra satt och diskuterade oväsentliga saker. För det är så det känns, vi gör ingenting bra av tiden, utan tiden går mest åt att prata om sidospår på sidospår hela dagarna, det är ingen som håller sig till ämnet och därför tar det 7 gånger så lång tid att gå i genom en sak som kanske skulle ta 20 min att gå igenom om alla koncentrerade sig på vad som ska göras.

Hur som helst, jag har fixat två julklappar till idag. Nu är det bara pappsen och Sebbe kvar, men vad jag ska köpa till pappsen vet jag redan, om jag inte kommer på nånting annat innan jag hunnit med att köpa det jag funderar på. Och Sebbe har jag absolut ingen aning vad jag ska ge. Men jag har några förslag ändå, kan ju inte skriva de här eftersom jag inte vet om han läser eller inte..

Ska försöka hinna med att packa lite grejer till stugbesöket också. Ska till stugan för första gången på 3,5 år på torsdag, ska bli ganska skönt att komma iväg upp dit och göra ingenting (förutom att plugga). Har ju prov på måndag, men det missar jag ju eftersom jag ska till läkaren och göra nån slags förundersökning inför operationen, så jag ska göra provet på tisdag istället så jag måste plugga hela helgen. Men vi vet alla hur det brukar sluta när det kommer till mig.

Karro är i stan nu också, men jag har inte mycket tid över. Dålig tajming. Men det finns inte så mycket att göra. Ska till plugga idag, till stallet imorron och sen på torsdagmorgon åker jag ju till stugan och blir borta till på söndageftermiddag så det hinns nog inte med att ses nånting den här gången heller. Tråkigt, men vissa saker måste göras.

Åter till pluggandet. Ciao!


Beställa?

Nu är det så här mina vänner, jag och Vickan har blivit kär i varsin tröja på forever21.com, och vi undrar nu om det är någon annan som är sugen på att handla därifrån och beställa tillsammans med oss för att komma billigare undan med frakten?

Anyone?



Är den inte fin så säg? :)

Pineapple Express

Haha! Sjukaste filmen, vrickad handling, men ack så rolig. Skrattade eller fnissade mer eller mindre hela filmen, och det är så dom ska vara - behöver inte vara en världsbra film så länge den är rolig!

Har just kommit hem, från att vara fem stycken sitter jag nu ensam (som vanligt) i vår lilla lya och väntar på bättre tider (tröttheten borde komma snart). Sebbe och Danne drog iväg till Joel, och Elin och Vickan for hem, vilket jag förstår eftersom dom har ju en bra bit att köra hem till Rödå och Vindeln. Jag ska väl ställa mig och diska bort middagen, eller nått.



MEN. Det har snöat idag! Mysigt, men satan så kallt det är. Termometern visar just nu -6,3 grader celsius, och det är lite väl kallt för mig. Men det är bara att vänja sig - vintern är här igen. Fast det kommer ju gå upp och ner nu ett tag framöver tills snön bestämmer sig för att lägga sig denna gång.

Hoppas på att det blir att åka en sväng till stugan nästa helg. Skulle vara skönt att komma bort från verkligheten ett tag, och bara vara. Och ladda upp inför läkarbesöket nästa måndag. Usch, blir så nervös av att bara tänka på det redan nu! Undra vad som fått mig så fruktansvärt sjukhus/läkar/spruträdd? Alla dessa besök med sprutor och obehag, förmodligen, eftersom ingen som tagit prover på mig har tagit sig tid att få mig lugn innan det är dags för alla j*vla sprutor.

Jag tycker inte om det.

Men nu ska jag väl gå och lägga mig i ensamheten och se på tv ett tag tills jag blir trött nog att sova.
Ciao!

Lördag

Halva dagen har gått, och vad har jag åstadkommit? Absolut ingenting. Jag har ätit frukost och duschat. Vilken härlig dag! (Inte).

Igår va vi och bowlade, jag, sebbe, vickan, danne och joel. Måste säga att det va rätt trevligt att göra nånting man inte gör allt för ofta, och jag kom inte sist iallafall så jag va nöjd när vi gick därifrån. Fast jag måste erkänna att jag trodde jag skulle dö i bilen på väg till bowlinghallen, danne kör som en galning! :p

Förhoppningsvis blir det bio ikväll. Pineapple Express - haha! Hoppas den är bra.

Nu fick jag ett sms som måste kollas. CIAO!


Torsdag

Nisse mår bra. Han hade nog lagt på sig minst 50 kilo sen jag såg honom senast. Blev så glad av att se honom, men nu sitter jag här och håller på att gå sönder. Saknar honom så otroligt mycket. "Hinner" inte riktigt tänka efter så ofta över hur det är utan honom, utan livet rasar ju framåt i sån fart ändå, så man hinner knappt med att tänka på vad man ska äta till middag. Men nu ikväll har det slagit mig hur otroligt mycket jag faktiskt saknar honom. Evita är så himla mysig, så hon håller tankarna på plats och hon bara växer och växer i mina ögon. Vilken härlig häst hon är. I börjar tyckte jag bara att hon var en i mängden, men som vanligt så får dom ju någon slags personlighet och blir den bästa hästen i världen, för ett par månader eller nått år. Just nu är hon påväg att inta den platsen. Så jag ser fram emot nästa år tillsammans med Evita - hon ska bli bäst! :)

Måste ta med mig någon som känner sig manad (och är duktig på) att fotografera litegrann när jag rider nån solig och fin dag, nån som anmäler sig frivilligt?


Måndag.

En dag i stallet. Har haft en väldigt trevlig dag idag, for till stallet vid 10 i morse för att köra Evita, fick sällskap av Sandra och Pugh upp för backen 2 vändor, körde en sista vända själv, sen en runda runt rakbanan och korta slingan också, och Evita tar bara i mer och mer ju längre man kör, så det är nog inge fel på konditionen iallafall.. Och det är ju bra.

Jag och Kalle tog oss en sväng förbi ÖB för att köpa ett nytt vintertäcke(som visade sig vara för stort, så det måste bytas), jag fick mig ett underställ med undertröja och långkalsonger så jag kan träna hästen i vinter utan att frysa ihjäl.

Imorgon blir en lugn dag, hoppas jag. Ska på stan och fixa lite grejer, och försöka ta det lugnt. På onsdag blir det stallet för att rida, torsdag är ledigt, fredag stallet, lördag ledigt och söndag stallet. Jag ska köra en hård vecka med lilla hästen nu. Sen ska vi bara ha kul en eller två veckor till grejerna från Börjes kommer. Då blir det lite mer avancerad träning, så vi tar oss nånstans. Kan ju inte bara traska runt som vi gör nu, nu har hon lärt sig grunderna så nu är det dags att ta tag i det hela på riktigt.



Jag kommer gå runt och vara nervös hela dagarna nu fram till den 1 december. Jag ska nämligen läggas in på sjukan och operera bort halsmandlarna. Jag är redan nervös. Jag och sjukhus är verkligen ingen bra komibnation. Mår illa av bara tanken på alla sprutor och diverse äckliga substanser jag kommer måsta få i mig innan operationen. Blä!

Och operationen kunde inte komma lite mer olägligt? 15 dagar innan flytten, och mitt i sluttampen på utbildningen. Jättekul. Men jag får försöka lösa det hela på nått smart sätt. Annars får jag läsa in sista kursen på egen hand eller nått. Lär ju inte va så jättepigg veckan efter operationen, men jag håller tummarna.

Adios.

Söndag

Jag känner mig ganska ambitiös idag. Nog för att det går långsamt, men jag gör nånting iallafall. På väg åt rätt håll. Håller på organisera saker inför flytten. Känner att det börjar vara dags att ta tag i det hela nu eftersom tiden bara rinner iväg. Är "ledig" hela veckan, har praktik men som många andra i min klass har jag inte fått tag på någon praktikplats så jag ska försöka spendera veckan till att göra vettiga saker, idag hinner jag inte göra så himla mycket, men jag ska fixa lite till innan jag åker hem till familjen och firar fars dag. Men jag ska inte med bussen förrän vid 3-4 tiden i eftermiddag så jag hinner ordna till litegrann iallafall.




Och lilla Evita. Hon är nog coolast i världen. Så rolig häst att hålla på med, hon växer i mina ögon för varje gång jag rider eller kör. Nya framsteg varje gång jag rider, även fast hon hatar mig vissa stunder gör hon som jag ber henne göra. Roliga häst!

Lördag

Måste börja med att skriva att personen jag skrev om i torsdags inte är död. Även om jag känner mig död idag. Är som en zombie. Mår illa, har ont i huvudet, snorar, och känner mig allmänt äcklig. Kanske inte så kul att läsa, men så känner jag mig idag. Känner mig rätt ensam idag faktiskt. Oengagerad och tråkig.

Jag hade sett fram emot ikväll, äntligen få göra nånting roligt, men det verkar vara svårt att få tummen ur, så jag och Vickan ska gå på bio istället. Så även om det blir nånting så skiter jag i det. Jag orkar inte hålla på att vänta in i det sista innan man vet om det blir nånting eller inte, för oftast blir det ingenting i sånna situationer, och så sitter man ensam i lägenheten och gör ingenting eftersom det oftast inte går få tag i någon på så kort varsel en fredags- eller lördagskväll.

Ibland känner jag mig bortglömd..

Torsdag.

För er som läste mitt senaste inlägg om smärtan från en annan värld i min axel, så har det nu gått över. Nu är jag bara spänd som en stålfjäder i vänster skulder- och axelparti. Skönt (inte så mycket..)

Hur som helst, hade massageprov idag, helt oväntat, ingen visste nånting om nånting sånt, men det gick bra ändå. Jag fick göra en ryggmassage och eftersom det är det vi/jag övat mest på så blev det inga större svårigheter för mig. Jag var nummer två av oss 10-12 st som var på plats, så jag satt mest och pratade skit fram till klockan 14 då vi fick gå hem :p

Jobbig dag?
- Nej!

Nu är det så att vi har praktik nästa vecka, jag och fem till har ingen praktikplats så vi kommer vara lediga. (synd för oss). Så efter en tvådagarsskolvecka så är jag nu ledig i ungefär 10 dar till. Jag tar då inte ihjäl mig. Funderar på att göra en rajd här hemma nästa vecka. Kasta massa skit och så vidare.

Förövrigt så slutade denna dag inte så roligt, kan inte gå in på detaljer eftersom det nog inte är uppskattat. Kan inte säga annat än att jag verkligen lider med denna person. Trodde att det var ett skämt, men icket, sänder en tanke till denna snälla och genomgoa människa.

Adios amigos.


Pain.

Idag hade vi stavgång på schemat på skolan. Efteråt skulle vi stretcha, och satan i gatan vad jag sträckte mig i vänster axel- och skulderparti. Gör fortfarande galet ont och jag vill typ bara grina och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv, men det går nog över snart. Sånt brukar ju inte sitta i alltför länge vanligtvis.

Annars då? Jag har blivit dålig på att blogga kan jag erkänna, men jag har en sån där blogg-svacka som man kan drabbas av som bloggare.. hehe. Ska försöka bättra mig, men kan inte lova nånting.

Nu fick jag ett sms, måste kolla. (Glömmer bort annars...)

CIao!

Söndag.

Välförtjänt sovmorgon idag! Har faktiskt klivit upp tidigt även fast jag varit ledig ett par veckor nu, känns himla skönt att inte sova bort dagarna hela tiden längre, men en sovmorgon måste man få unna sig ibland. Har just ätit frukost, ska ta och plocka bort strax och ta en rajd i lägenheten och försöka göra lite fint igen. Det behövs ju inte mycket för att det ska se skitigt ut här nu för tiden. Men man tappar som lusten för att städa när flytten börjar närma sig. Det är ju trots allt 1,5 månad kvar, men en och en halv månad går otroligt snabbt lärde jag mig innan förra flytten. Satt här vid bloggen och skrev att "det är ju lugnt, det är ju en och en halv månad kvar tills vi flyttar så nog hinner jag städa och packa i lugn och ro.."

jo tjena, hade inte packat klart dagen vi började köra saker, så det blev lite panik där en stund när vi höll på och köra fram och tillbaks, men den här gången ska vi nog få lite ordning på det hela och göra klart allt innan det är dags att börja köra runt stan med grejer!

Jag är verkligen astaggad på att flytta nu. Känns hur bra som helst att flytta till den fina lägenheten :) Men nu är det dags att ta tag i vårat bo. Ciao!

Lördagkväll.

Har insett att jag inte bloggat på länge nu, så jag tänkte att jag slänger in ett inlägg nu denna kyliga lördagkväll innan jag ska krypa ner i sängen och försöka sova. Har haft svårt att somna de senaste dagarna, av någon konstig anledning.

Hur som helst så har dagen varit trevlig. Vi har varit på Rusta (måste göra reklam för det stället alltså..) Hur bra affär som helst, man kan hitta hur mycket som helst om man bara har tålamod att leta. Fast den här gången visste vi vad som skulle inhandlas och var det fanns så det var inga problem. Vi införskaffade oss en alldeles egen julgran och lite annat smått och gott inför julen.

Sen ringde min karls föräldrar, och vips så hamnade vi på Mio's och kollade på köksbord, och några minuter senare stod vi där med kvittot i handen och ett köksbord + fyra stolar, en pall och en iläggsskiva, som är redo att hämtas ut lagom till flytten. Hur bra är inte det egentligen? Måste laga mat till dessa vänliga människor så de får äta vid detta fina bord:





Och medan jag kommer ihåg det ska jag gå och sätta in kvittot i pärmen så att det inte kommer bort på vägen. Ciao!

RSS 2.0