söndag - blåsväder..

Fan va det blåser idag! man blir ju galen, vaknade av att det blåste så mycket!!

Besöket hos annica var iallafall väldigt trevligt som vanligt. inga barn, förutom jennifer så de va ganska lugnt o stilla :p det bjöds på käk och godis, alltid trevligt! Sen blev det en sväng som fyllechaffis och en stund senare så blev det ett akutbesök med sebbe. men vad gör man?

har sökt kurser på komvux nu också, MaB, NkB, SaA, Info&Layout B och Webbdesign.. dom 2 sista kurserna är enbart utfyllnad, inte så avancerade saker så det ska nog gå bra. samhällskunskapen blir på distans också, för den orkar jag inte läsa på skolan, så satans tråkig kurs! Härlig vår att se fram emot.. inte.. men vill jag komma in på sjukgymnast så är det bara att lida igenom allt det där och va glad ändå. och sjukgymnast är verkligen nånting jag vill satsa på, så det känns inte riktigt lika jobbigt som att bara läsa kurser "bara för att".

dags att ta tag i det som alltid måste göras. plugga och städa. känns som att det inte spelar nån roll hur ofta jag städar, måste ändå städa järnet 2 dagar senare :p men de är ju så förbannat tråkigt :p ska skaffa mig en städtant när jag får råd! :D

well, peace out!

lördag - annica!

Sov som en kråka i natt, ont i knät som fan, va egentligen inte trött heller så de underlättade ju inte direkt sovförmågan.

hur som helst, vaknade tidigt och drog hem. käkade lite och har mest suttit och snackat skit med alice(från underlandet) hela dagen. grymt slappt! synd att hon ska bo i piteå bara, hade varit roligt om de inte va så långt härifrån!

ska snart bege mig bort mot annica också, woho! va alldeles för länge sen jag va där nu, och så kan vi inte ha det! ska nog dra på obs o köpa en fet godispåse innan jag åker dit också! måste bidra med nånting när jag är där ju, jag bara äter annars :p

Imorron väntar en dag i stallet igen, visa susanne lite grejer och hur jag vill att pissnisse ska ridas osv osv.. annars blir det vääldigt lugnt imorrn! :)

onsdag.

Måste ta tag i det här igen.

Veckan som varit har varit rätt lugn, inga sjukhusbesök på en hel vecka. tro det eller ej! Skönt att slippa det iaf..

Tänkte va lite duktig och skriva ner lite låtar, mest som påminnelse till mig själv, men dom flesta är värda att lyssna på ifall nån skulle ha lite att göra.. Finns nog nånting för dom flesta.. Vissa låtar är lite nyare, andra lite mer bortglömda.. men bra är det iallafall.

Howie Day - Collide
Santana - Maria Maria
Sum 41 - The hell song
Akon - Sorry, blame it on me
John Lennon - Imagine
30 seconds to mars - Was it a dream
Aerosmith - Cryin'
Black Eyed Peas - Don't lie
Aerosmith - I don't wanna miss a thing
Howie Day - Perfect time of day
Breaking Benjamin - Had enough
Linkin Park - Faint
The Calling - Where ever you will go
Chris Daughtry - Home
Coldplay - Talk
Dire Straits - Brothers in arms
Evanescense - My immortal
Kelly Clarksson - Addicted
Chris Daughtry - It's not over
The Killers - All these things that i've done
Nickelback - Photograph
Saliva - Bleed for me
U2 - With or without you
Mary J Blige feat. U2 - One love
Wycleff Jean - 911

För övrigt så har jag otroligt ont i knät, men det är "sånt man får leva med". Framtiden börjar klarna iallafall, känns otroligt bra! Kommer bli en stressig vår, men det kommer nog bli riktigt bra om allting går enligt planerna!

Tjing.

söndag.

Slödag! suttit på wayne's hela dan med jimmy och snackat om allt och inget, väldigt trevligt. och nu sitter jag här med världens söndagsångest. dryygt!

igår va ocskå en slö-jävla-dag. gjorde absolut ingenting förrän vid 7 då jag åkte till nina och käkade, sjukt slappt. jag tycker om denna härliga människa.

och nu är jag less. funderar på att dra och sola. men till och med de känns riktigt jobbigt.. :p

Körtelfeber och sjukhusbesök

Vill börja med att rekommendera er att inte dra på er körtelfeber om ni inte känner för att må riktigt kasst ett tag. Fyfan vad jag är less nu! TIO dagars konstant halsont och illamående, so far.

Efter många om och men och diskutioner med vårdcentralspersonal/läkare så fick jag packa lite grejer och åka till sjukhuset i torsdag, och det kändes ju ganska tacksamt. Hon som satte droppnålen måste ha varit nybörjare.. jag jublade verkligen, nålrädd som jag är, när hon började gräva runt i armväcket på mig med nålen för att hon inte hittade blodkärlet! Jag va ungefär 2 sekunder ifrån att börja spy på henne, bokstavligt talat. men hon lyckades till slut. 5 påsar dropp senare mådde jag lite bättre, lång dag med många sprutor och blodprover. USCH.

Fredagen spenderades stirrandes in i en vägg, typ. Nina kom på besök en stund också, jag somnade halvt efter en stund så då kom vi överens om att hon skulle nog gå hem :p men TACK för besöket my love!

Igår, lördag, fick jag åka hem igen. även denna dag spenderades mest sovandes. Lite drygt, men va gör man?

Idag är det söndag och jag har mått relativt bra hela dagen, woho. fått i mig lite mat och så också. Även fast jag mest bara vill gå o köra fingrarna i halsen och sova. men det är inget alternativ.

Imorron väntar nytt sjukhusbesök och ett stopp på jobbet för att förklara hela situationen och att jag inte får jobba på två veckor. suck. vilka pengar ska jag leva av i framtiden? ;)


nu väntar lite sömn innan middagen. ha de bra!

RSS 2.0