Fredag ..

Nu ska jag ta tag i det här igen.. Värt att ha en blogg om man ändå inte skriver nånting här ;)

Det är ingen idé att skriva vad som har hänt sen sist, eftersom "sist" va den 27 juni... och det har ju hänt en del saker som jag kommer ihåg, och har glömt bort, så det är meningslöst.

Men september har varit en ganska skön månad.. Mycket pyssel med Nisse, som opererade bort griffelbenet i höger fram den 11 september, många små promenader och så. Ganska mysigt!

Helt underbart väder idag! Man blir så glad när vädret är så här, soligt och lagomt kallt.. Tog med mig Hanna till stallet och presenterade Impe och dom andra hästarna för henne, sen tog vi oss en promenad med nisse och visade Hanna några vägar där man kan rida. Och för er som inte förstår så ska Hanna börja rida Impe ;) Sen begav det sig hemåt till den bästa tillsammans med Ixxi :p Ganska slapp dag, bara hängt hemma tillsammans med sebbe och typ inte gjort nånting.

Och eftersom jag hade mycket att göra förra helgen så innebär det att jag inte har nånting alls för mig den här helgen. Kan man aldrig lyckas sprida ut det bättre?  :p

För övrigt så har vi fått knuffa igång bilen de senaste två dagarna :p lite drygt när man sitter utanför ishallen i vännäs vid 21.30 och upptäcker att bilen inte startar. Men som tur är så fanns de ju en massa starka pojkar där som knuffade igång lilla peggan.. samma sak idag utanför jobbet, satt och snackade, och sen skulle vi dra, och självklart startar inte bilen då heller, så dom som va kvar på jobbet gjorde en stark insats och knuffade igång den ännu en gång. Drygt, så nu blir det till att ladda batteriet i helgen och så får bilen vila lite.

Nu väntar duschen, sen funderar jag faktiskt på att dra o hyra en film o sen sova för nina vill inte leka med mig :( Har en lång dag framför mig imorrn... inte ;) Men men.. Over and out! puss!





image4

RSS 2.0