Fredag igen!

Yees. Ni vet vars jag hittas även denna kväll. Jobbar 24-04 både ikväll och imorron. Jävligt slitigt. Orkar ju knappt göra nånting annat, men pengarna måste ju komma nånstans ifrån.. :p

Har en hel del disk att ta hand om innan jag kan bege mig mot jobbet. Jenny och Patrik har varit här och käkat tacos med mig ikväll, jättetrevligt! Jag tycker om att umgås med dom, helt sinnessjuka saker som "diskuteras"! Det enda som saknades ikväll va att Sebbe inte va hemma som det var tänkt, men ibland får ju hockeyn gå före :)

Och såklart strular fittbanken med min lön idag!! Roligt att lönen inte kom in idag, speciellt när det är sista dagen att betala hyran. Men som tur är har man ju världens bästa mor som ställer upp med pengar!

Annars så har jag kommit på hur min framtid ska se ut, som alla gånger tidigare har min mor fått ordning på saker och ting, och torsdag blir mitt första steg mot en framtid som Hälsokonsult. Känns jäkligt spännande! Ska bli kul att se vad det är för folk och få lite mer info om kurserna. Kommer krocka lite med jobbet, men jobbet får gå före, det måste ju också skötas, skolan kan ju skötas hemifrån.

Fick också bra betyg om nisses träning idag! Kalle körde tillsammans med krister söderholm idag, och det byttes några ord, bland annat att hästen aldrig har rört sig så fint i travet. Känns otroligt peppande nu när vi har kört igång på riktigt! Imorrn får han en välförtjänt vilodag, och på söndag ska jag ut och köra hårt igen :) Ska prova en ny sadel på måndag också, hoppas den passar så man blir av med monstret till sadel som finns i ägorna nu!

Nej, nu ska jag ta tag i diskandet, så det är bortgjort innan jag börjar jobba. Känns tungt att göra det imorrn, och jag har ju faktiskt inget bättre för mig ikväll ;)

Men. Över och ut. Ciao!

Äntligen Fredag!

Herregud vad veckorna går fort! Tycker nästan alltid att det är fredag! Men det gör inte mig nånting, speciellt inte denna helg eftersom jag inte jobbar natt nånting, men istället börjar jag 8 både lördag och söndag, men det är bra med variation.. eller hur var det nu? ;)

Jenny åker till ikea imorrn också, tur man inte är så jätteavis. Men jag ska få en lampa av sötjenny i inflyttningspresent! Hon är verkligen en riktig stjärna i livet. Vad skulle man göra utan henne egentligen? :) Fick 2 samtal av böni igår, och det är nog första gången HON har ringt sen jag flyttade hit. hehe, hon är bra på ringa ;).

Jag börjar trivas som fan med livet nu. Allting rullar på i vanlig takt och det finns ingenting att klaga på. Förutom ryggen, men det är ju ingenting nytt direkt, så det är inte värt att klaga på... Men annars så. Jag har världens finaste pojkvän, världens bästa och sötaste familj, underbara vänner, ett helt okej jobb och en mysig lägenhet, och en galen häst att ta hand om. Det är så skönt att leva nu! :)

Ville bara ha det sagt. Ciao!

Massage!

Idag ska jag på massage! Ska bli otroligt skönt. Tur man har världens bästa lillasyster som fixat det åt mig. Kan dock bli lite jobbigt eftersom jag har så ont i nedre delen av ryggen och i axeln, men det ska nog gå bra.. Nisse kastade av mig igår, igen. Så det är smällar man får ta. Han börjar bli pigg igen, rädd för allt och allmänt dum, tror han kan göra vad som helst med en. Men nej. Nu blir det andra bullar.

Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten också för er som inte har sett den. Tur att jag tog lite bilder innan det blev allt för inbott här, det va ganska välstädat i början, nu ser det lite värre ut. Men man måste ju få leva lite också, man kan ju inte städa hela tiden! :P Men nu är det ganska välstädat ändå, morfar och therese var på besök i måndags så då va jag ju tvungen o städa. Fick blommor av dom, så det är jättefint på köksbordet nu. Man skulle egentligen alltid ha det så, men det har man ju inte råd med :p
 
                                                        

Så, så där ser det ut. Oftast. Men nu när tvdosan har slutat fungera så står tvn på lagomt armavstånd från sängen så det är sladdar längs hela golvet från datorn fram till sängen, och dom stör mig jättemycket, men det finns inte så mycket annat att göra än att gilla läget ;)

Jag har till och med hunnit med att vara effektiv idag, städar ju denna vecka så jag är uppe med tuppen varje morgon så jag har kokat hallonsylt och diskat bort gårdagens middag sen jag kom hem. Inte så effektivt eftersom det är över en timme sen jag kom hem, men man måste ju äta frukost också. Havregrynsgröt med min alldeles nya sylt. Gott! :D

Men men. Nu har jag ont i huvet också, så jag ska nog ta en alvedon, och lägga mig ner och se på tv en stund (sova) så kanske det går över.

Ha det så bra! :) Ciao


Lördag -

Idag är en seg dag. Jobbade natt igår, och ska jobba natt idag också. Tungt! Men gårdagens arbete kan jag inte klaga på, va hur lugnt som helst. Väldigt trevligt faktiskt, va klara i tid och kunde fara hem och ta de lugnt en stund utan att känna sig pressad att somna kl 6 på morronen :)

Sov så skönt till halv fyra idag. Himla härligt! Vaknade av att sebbe for vid 9 tror jag, men jag tror jag hann somna innan han stängde ytterdörren igen. Helt slut! Sen ringde det och det kom sms. Drygt, så vid halv 4 bestämde jag mig för att kliva upp och börja bege mig mot stallet för att ta in nisse. Träffade på Linnea där, det va inte igår man sågs :) Så det va trevligt. Och nisse va lika trevlig som vanligt, brölade som en älg när jag skulle ta in han :)

Nu sitter jag i ersmark med min kära mor som bjöd mig på middag idag. Trevligt! Har suttit och pratat om livet och framtiden :) Om jag kommer in på spa-programmet i höst så  blir det en flytt till övik för mig.

nu blev de fikadags. så jag måste sluta! Ciao!


Alla Hjärtans Dag.

och här sitter man alldeles ensam. TROTS att man har pojkvän. Han övergav mig för att spela innebandy med örjans ikväll. Men jag är inte så brydd faktiskt, vi har ju faktiskt hunnit med det mesta ikväll. Lagat honungsmarinerad fläskfile, ugnsstekt potatis (som skulle smaka mycket vitlök, men det smakade bara lite, ytterst lite) och bea sås. Nå så sjukt gott det blev!

Sen blev det dags för efterrätt a la anette, kolakaka och fudgerutor. Verkade då inte va nå fel på det heller, de slank ner rätt fort hos älsklingen ;)

nu sitter jag som sagt ensam, men det gör ingenting, jag har världens mys ändå. MASSA ljus överallt och tjocksockar och favorittröjan, och så självklart grymt bra musik i öronen. (Breaking Benjamin... Ta er tid att lyssna på låtarna Breath, The diary of Jane och Evil Angel, fruktansvärt bra låtar!) Helt klart "måbramusik" för den med samma musiksmak som jag..

I helgen väntar 2 nätter i rad, men det ska nog gå bra. Känns inte alls jobbigt, det enda jobbiga är ju att förriva tiden fram till jag börjar jobba. Men på nått sätt ska det väl gå även denna helg ;)

Nej, nu ska jag sätta mig in i musikens värld igen, och prata med nina! :)
Ha det bra!

Ciao!

Onsdag -

Sjuk. Igen. Hatar det! Fast den här gången tog jag tag i det på en gång. Skickade ett mejl till vårdcentralen igår, men där fick jag inte tid förrän den 18e, och så länge har jag inte tänkt gå runt med detta, så jag tog mig i kragen och for till akuten på en gång. och nu sitter jag här med min antibiotika och tycker synd om mig själv.. :p

Nämen, skämt o sido, jag vet ju att medicinen jag fått funkar så nu äre bara att vänta på att den ska börja verka. Woho! Nu knackade min granne i väggen också, dags att sänka musiken kanske? Fast nu märkte jag att han spikar i väggen, så han kanske inte knackade för att jag spelade för högt? :p Jag ska snart spika i den väggen också, så då är det hans tur att tro att jag tycker att han lever om för mycket :p Ska sätta upp 2 väggamplar på väggen mot hans lägenhet, så småningom. Måste skaffa blommor dit först, sen kan jag sätta upp dom.. :P

Det måste städas och diskas här också, hyresvärden kommer hit imorrn. Sen kommer min kära viktoria hit också, så då måste det ju se bra ut ;)

Dags att ta tag i det kanske? Ja. Jag tror det. Älsklingen har match ikväll också. Drygt... Heelt ensam hela kvällen! Kommer va så varje kväll resten av veckan, så jag är i behov av sällskap! :)

Städningen väntar. Ciao!

Tisdag -

FYFAN!

Vilken jävla dag! Klockan är inte ens 14.00 och jag vill bara lägga mig ner och dö. Så jävla less jag är idag! Ingenting går som jag vill. Kul dag att träffa min brukare för första gången! Fast snart kommer förhoppningsvis älsklingen hem så då blir allt bättre, hoppas jag! 

Fast det känns rätt spännande att åka iväg och träffa henne och de andra runt omkring. Kul att prova på nånting nytt, och se om det passar mig. Men jag tror inte att det ska vara några större problem! Ska eventuellt få mig en till brukare också, och det skulle ju inte sitta helt fel faktiskt! Pengar är ju tyvärr ett nödvändigt ont här i livet...

Nytt för denna vecka är också att jag har fått börja trava nisse under ridningen. Så jäkla roligt! SKönt att slippa skritta hela tiden nu. Dock blir det ju inga längre sträckor, men det räcker gott o väl för mig och mina ben. Höll på dö igår, och har träningsvärk idag efter det, (i kombination med att jag körde rätt hårt på gymmet igår också) men det ska kännas att man lever ibland! Har ju bilen här hemma nu också så jag ska inte klaga. Hade varit betydligt jobbigare att komma fram till Fridhem flåsandes ;)  Men nisse verkade då mer än nöjd när hanfick sätta iväg i trav, för sakta gick det inte innan jag hade fått stopp på honom. Kul med en pigg och glad häst! :)

Nu måste jag hoppa in i duschen så jag inte luktar allt för mycket fritösolja och stekos när jag kommer till mötet senare idag. Vore kanske inte det bästa första intrycket! Så det får vara allt för denna gång! 

Ciao!

 

Fredag.

Jaa. äntligen fredag! äntligen ledig! Skönt! men jag ska inte göra nånting roligt alls ikväll. sebbe är i vilhelmina o spelar hockey och jag har inge sällskap, så jag sitter här alldeles ensam. Inte ens nina behagar att svara i telefon. Så jag är ensammast i världen idag. nästan. Kom hem från stallet för ett tag sen, och jag trodde jag skulle frysa ihjäl påvägen hem, men jag överlevde.

Och till uppdateringen som skulle ske igår. Jag hämtade min cykel. fan så kallt det va. Det blåste nå fruktansvärt och så började det snöa mitt i alltihop också. Skönt med piskande stenhård snö rakt i ansiktet. In i öronen och på kinderna. Det kanske är så det känns att bli beskuten? Smärta av rang iallafall!

Snart måste jag på ica också. Kul. en fredagkväll. Suck! men jag måste handla. haha. igen..

well well, ska käka middag först. hejdå!

RSS 2.0