Bio och heldag på jobbet.

Onsdagen börjar gå mot sitt slut, och här sitter jag, as always! Det börjar kännas att väckarklockan ringde innan 7 imorse nu, jag är ju inte van att kliva upp före 10 nuförtiden så det kändes kan jag lova! Och att det regnade gjorde ju inte saken lättare, men pengarna behövs ju så vad gör man? Kämpade mig igenom förmiddagen och tjänade just under mitt mål, eftermiddagen gick däremot bättre och jag knåpade ihop hela 17 härliga Naturpost-ordrar! Stolt över mig själv! Mot slutet blev det ett jäkla smsande, trött i huvudet som man va så gick det inte koncentrera sig på naturposten längre.

Efter jobbet så begav det sig direkt mot SF, och den nya piratesfilmen. Långt under mina förväntningar! Men Mr. Orlando Bloom va lika fin att titta på som alla andra gånger, och Johnny Depp va ju faktiskt inte helt fel han heller, så det gick väl. Läste på aftonbladet att orlando inte vill att det ska bli nån fler piratesfilm nu, och jag kan väl inte göra så mycket annat än att hålla med! Chocken kom iallafall när jag såg "Mr. Kim" från Prison Break som pirat. Det va inte riktigt vad jag hade räknat med, men han gjorde de ändå bra, men han ska nog hålla sig till P B, eller iallafall nånting liknande!

Jag skulle ha försökt få ordning på mitt rum idag, men jag känner att orken inte riktigt räcker till. Knät värker så att jag vill lägga mig ner och gråta, men vad hjälper det? Det är bara att bita ihop och låtsas som att det regnar, eller nått!

Förövrigt så älskar jag min nya mobil, en w300i - inte nån nymodighet men den är underbar iallafall! Fast det är nog det flesta mobiler om man jämför med det gamla öket jag hade, en Samsung A65 från 1800-talet. Den hänger med bra i mitt smsande, vilket jag är imponerad över. den får skicka iväg runt 50 sms om dagen, så jag är stolt över min nya vän!

Men nu tror jag att det får räcka för idag. Jag ska leta reda på en alvedon i skåpet och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och försöka sova! Kan va bra att somna före 1 nån natt ibland. Så jag tackar för mig nu!

Ha de bra!


Tisdag

Då var ännu en dag avklarad, och man sitter här som vanligt. Just nu känns det inte som att jag orkar med så mycket annat, slitit som ett djur. Eller inte, men det känns så. Ont överallt och jättetrött. Samtidigt jäkligt skönt att vara tillbaks på jobbet, imorron väntar en 08.30-16.45 dag, känns rätt bra ändå, det blir ju pengar i slutändan! Känns som att det börjar behövas nu när sommaren och alla mina planerade resor börjar närma sig! Juni blir en hektiskt månad!

Blir det som planerat så åker jag till Nina och Götene den 18e juni och fortsätter till Göteborg den 21a, midsommarfirande på västkusten och sen tillbaks uppåt på söndagskvällen/måndagsmorgonen, stannar till i Fagersta hos Anna i några dagar, och sen kommer mamma och pappa och "hämtar" mig där, och då beger det sig hela vägen upp till Umeå igen. Veckan efter det väntar Lycksele, trav och Emelie. En veckas arbete, Åsele, jobb, Östersund, sen är det öppet för förslag!

Juli blir mycket arbete. I augusti ska jag väl försöka ta det lite lugnt! Känns ganska avlägset än så länge. men sommaren blir nog underbar iallafall!

Over and out för idag. Ha det bra!


Ska jag också fastna i det här?

Jaha, då va det dags för mig också då.. Jag gör ett försök iallafall. Helgen va helt underbar, det begav sig ner till stockholm på torsdagsnatt med 01.16-tåget, som förövrigt var försenat, men det känns inte som att det spelar nån större roll den tiden på dynget. Hyffsat ont överallt när vi stannade på centralstationen i stockholm, efter de otroligt 300 metrarna till vandrarhemmet va man helt slut! slängde in grejerna i rummet, hoppade in i duschen. drog ut en snabbis, fixade lite dricka på systemet, tillbaks till vandrarhemmet och så va man redo för kvällen. Efter en runda "Vattenfall" med våra sundsvallsmedboende blev det dags att bege sig mot Globen och Linkin Park. Såg ut att va sjukt lång kö, men det visade sig att det gick hur fort som helst. Visade sig också att vi hade jättebra sittplatser!

Förbanden drog igång, och stämningen blev bara bättre och bättre med tiden. Runt 22.00 var de dags! Kvällens höjdpunkt drog igång med ett jäkla ös! helt underbar konsert, vad tidningarna än har skrivit! Rösten höll inte riktigt hela tiden, men kul va de!  helt slut när spelningen va över. trängdes med alla andra globenbesökare på tunnelbanan tillbaks. nöjd och glad som man va, så tänkte jag faktiskt inte så mycket på att det va snuskigt varmt inne i vagnen.

lördagen spenderades på stan med jeanette och elin. underbart väder och sällskap. gick den längsta omvägen som går att gå för att komma till hötorget, men de va iallafall trevligt :) lördagskvällen spenderades väl mestadels på vandrarhemmet, ett krogbesök var planerat, men efter en stund på the anchor drog vi tillbaks till vandrarhemmet, träffade en trevlig kille vid namn james och hans kompis. efter en stunds prat (fram till kl 02.30)och kortspelande så blev de dags att sova.

Söndagen blev shoppingdagen. packade ihop grejerna på vandrarhemmet och drog ut en sväng, gamla stan som mål, men dit hann vi aldrig. affärerna stog ivägen. Vid 16.30 bar det iväg tillbaks till tågstationen och 11 timmar i tåget. Skrattattacker på tåget. Vi hade otroligt trevligt i "djurburen". Ingenting verkade fungera särskilt bra i våra huvuden. Men kul var det!

Idag är det måndag, och jag kom just hem från stallet. Tog mig en promenad med hästen, som förmodligen saknar några hjärnceller emellanåt, snackade med maria och drog hem. mer än så orkar jag inte göra idag. en film och en påse godis hade inte suttit fel.

Peace out.

image1
Jag och Elin just innan konserten satte igång.

image2
Linkin Park, mycket möjligt att detta var när de spelade Numb.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0