Midsommar, Göteborg, eviga tågresor...

Ja! Det är vad den senaste veckan har bestått av. Det räckte inte med att tågresan till göteborg skulle ta 15,5 timme, för att göra allting lite extra jobbigt så bestämde sig tågchaffisen för att göra så att vi blev 50 min försenade ocskå! Jag va så sjukt less på att åka tåg när jag kom fram till göteborg, men det gjorde inget för där stog malin och såg lika glad ut som vanligt. gud va kul det var att träffa henne igen! Drog till nått ställe vid namn Kållered (?) och käkade kebab, sen vidare till Ullared! Det ligger verkligen mitt ute i skogen, men jäklar vad grejer det fanns! Helt galet ju! Gick runt och kollade en hel del. köpte lite kläder och andra grejer.

midsommarafton va trevligt, trots att jag inte kände nån annan än malin, som förståss försvann, så jag blev så illa tvungen att knyta nya bekantskaper. det funkade alldeles utmärkt det också. kom väl tillbaks till malin runt 4 tror jag. inte säker...

Citat av nån av malins kompisar:
"Fan va anette är tråkig, det spelar ju ingen roll hur mycket jag spetsar hennes drinkar, hon blir ju aldrig full! Varje gång hon tittat bort fyller jag på med vodkan.. men de händer ju inget"

- Vad tror dom om oss norrlänningar egentligen? Att vi inte tål nånting? ;) Visade sig att de flesta trodde, på blodigt allvar, att de enda vi gör är att köra skoter och dricka hembränt. Det fanns även några smarta personer där som trodde att Umeå och Kiruna låg nära varann... Haha!

Söndagseftermiddagen spenderades på liseberg, vann en massa godis och sånt. trevligt trevligt! :)

5 timmar tåg/buss på måndagen väntade. Usch vad jag hatar att färdas med sånna medel från och med nu. Skönt att åka bil med familjen hem :)

Här i fagersta har jag hunnit bränna mig på ryggen, diska 3 dagars disk och fixa tvätten. Jag är effektiv när jag väl sätter igång ;)

Men, nu väntar duschen och en cykeltur ner till ica supermarket. Tjing!



Tisdagen är över.




 

En nöjd hästägare, en nöjd kusk och en nöjd hästskötare. En lyckad dag på travet måste alltid nämnas! De är ju inte allt för många, så när det händer så måste det nämnas! Allas vår Nilis a.k.a Nisse gjorde nog sitt livs lopp, nog för att det bara var ett kvallopp. Jag var chockad över hur fint han rörde sig i värmningen, och att det såg lika bra ut i loppet gjorde mig bara ännu mer nöjd! En riktig pärla idag. Inga mer symaskinsframben nu, tack! Han såg ut som en vanlig häst! Nu hoppas jag att alla håller tummarna för framtiden också! Första starten på 10 månader efter en gaffelbandsskada på höger fram, blir nog den 29/6 i lyckliga lilla Lycksele. Jäkligt synd att jag inte kan närvara bara. Hade varit grymt roligt, men som tur är finns det ju telefoner och datorer, så det ska nog lösa sig ändå. Det kommer ju fler tillfällen.

Nilis - 1,19,8 gdk
 

image3


Imorgon blir det en lugn tur med Nisse ute i skogen, han förtjänar att komma ut och sträcka på benen. Och om 10 dagar (plus minus någon dag) drar ridträningen igång på riktigt. Ska bli skojigt att sätta igång på riktigt med det, igen. Herrn har ju inte tagit snabbjobben så bra på sistone så hjärnan har inte orkat med så mycket ridträning, men det ser ju onekligen ut som att det börjar gå åt rätt håll, så efter min lilla semester drar det igång igen! Han blev ju så jäkla fin där ett tag, inte för att han har tappat så mycket nu, men än finns det mycket kvar att jobba på!

Nånting annat som också måste göras imorgon är att packa.. Klockan 21.39 går tåget från stationen här i Umeå, och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska packa ner och vad jag ens behöver ta med mig! 12.52 på torsdag stannar tåget i göteborg, om ingenting oplanerat inträffat på vägen. Ska äntligen få träffa min kära Malin igen, åtta månader efter att jag åkte iväg från det lilla new jersey, på min resa påväg tillbaks till sverige. Ser verkligen fram emot det! Ullared, midsommar med Malins familj och vänner, vara bakis med Malin igen, se hennes lägenhet, se Göteborg! Nämnde jag att jag längtar tills jag kommer fram?

Näe, om jag ska orka med den långa dagen imorgon är det bäst att jag går och lägger mig snart. Ha det bra och simma lugnt!



Måndag.

Nu har jag varit väldigt inaktiv här. men är jag förvånad? - nej! måste förvarna eventuella läsare för skrivfel idag, har nämligen lånat mammas laptop, jag är inte så bra på att skriva på sånna men jag hoppas ni överlever :)

på onsdag åker jag till göteborg! hoppas att hostan har försvunnit innan dess, annars blir det en jobbig natt för mina medpassagerare. jag får väl gömma mig i restaurangvagnen hela natten annars. ska bli så otroligt roligt att åka ner till min lilla malin! det kommer absolut va värt dom 15,5 timmarna ensam på tåget! någon vänlig själ kan gärna få höra av sig någon gång mellan 21,39 på onsdag och 12.52 på torsdag, därimellan kommer jag att vara väldigt nära bristningsgränsen av uttråkning.

annars har de ju faktiskt inte hänt så himla mycket spännande här. personalfest i fredags, väldigt trevligt som vanligt. och fest i lördags också, på hemmaplan, sen bar det iväg till sommardroskan, musiken sög, hela kvällen vilken chockade mig! dete brukar bara vara dålig musik ett tag på alla ställen, sen blir oftast musiken bättre och bättre.. om det beror på mängden alkohol man hinner få i sig under den dåliga musiken eller inte, kan jag inte svara för, men kanske?

idag är jag iallafall hemma från jobbet. rösten hade inte pallat många samtal, och jag måste nästan passa på att vila upp mig lite nu innan min 10 dagars semester börjar. min tågbiljett mellan göteborg och fagersta kom idag också. blev lite orolig där ett tag att jag inte skulle hinna få den innan jag åker iväg, men nu kan jag vara lugn,.

vore nog bra om jag började packa snart.. men som alla nog vet vid det här laget är det nånting jag verkligen skjuter upp så länge jag bara kan. packar oftast en timme innan jag ska åka, fast då glömmer jag ju alltid hälften av det jag ska ha med mig, så jag kanske ska börja planera nu, för en gångs skull?

ja, så får det bli. jag har ju finsällskap av ixxi här!
ha de bra!


RSS 2.0